Doorgaan naar hoofdcontent

Toch ‘nieuwe versie’ voor stablecoin Luna

EMERCE
Toch 'nieuwe versie' voor stablecoin Luna
De Terra blockchain krijgt een afsplitsing, zo heeft Do Kwon, medeoprichter Terra Luna, beloofd. De nieuwe keten, ook wel fork genoemd, zal echter niet gekoppeld worden aan de TerraUSD (UST) stablecoin.
Lees verder

Bol.com opent uitbreiding van fulfilment center
Bol.com heeft maandag officieel de deuren van de uitbreiding van het bol.com fulfilment center in Waalwijk geopend. Daarmee is het totale grondoppervlak verdubbeld naar 100.000 vierkante meter.
Lees verder

Online platform voor horeca overschotten en imperfecte producten
TIPPR, het inspiratieplatform door de horeca en voor de horeca, lanceert een marktplaats voor horecaondernemers. Hierop worden overschotten en imperfecte producten aangeboden die de fabrikanten en groothandelaren niet meer kunnen verkopen, maar die voor een horecaondernemer of restauranteigenaar nog geschikt zijn en voor een gunstige prijs aan te schaffen.
Lees verder

Bezorggebied Albert Heijn uitgebreid met 250.000 Belgische huishoudens
Albert Heijn gaat in 50 nieuwe postcodes in België aan huis bezorgen, vooral in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Ook worden blinde vlekken rond de stad Mechelen weggewerkt.
Lees verder

Weer meer details over Sonos Sub mini
Dat er een Sonos Sub mini aan zit te komen is geen geheim meer. The Verge heeft wat meer details naar buiten gebracht van deze slimme luidspreker.
Lees verder

Commissariaat voor de Media start toezicht op video-influencers
Per 1 juli vallen invloedrijke YouTubers, TikTok-ers, Instagrammers onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Zij moeten zich vanaf dat moment houden aan de Mediawet.
Lees verder

Nieuwe EU-brede regels AVG-boetes bedrijven op komst
Er komen nieuwe regels aan voor de berekening van boetes voor bedrijven bij overtreding van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze regels zijn opgesteld door de European Data Protection Board (EDPB), het samenwerkingsverband van Europese privacytoezichthouders.
Lees verder

Netflix zet 150 medewerkers op straat
Netflix heeft ongeveer 150 medewerkers ontslagen, slechts een maand nadat de entertainmentgigant meldde dat er abonnees waren opgestapt.
Lees verder

Digitale euro is er binnen vier jaar
De digitale euro zou er binnen vier jaar kunnen komen. Dat zegt Fabio Panetta, lid van de raad van bestuur van de Europese Centrale Bank (ECB).
Lees verder