Doorgaan naar hoofdcontent

Royal Mail gaat post bezorgen met drones

EMERCE
Royal Mail gaat post bezorgen met drones
Royal Mail gaat een vloot van 500 drones inzetten om post te bezorgen in afgelegen gebieden in het Verenigd Koninkrijk.
Lees verder

Emerce B2B Digital: 'Creëer een waardenetwerk'
Wil je iets weten over de voeding, opvoeding, verzorging of het gedrag van je hond of kat? Het Prins CareTeam staat voor je klaar. Dierenartsen, paraveterinairen, voedingsdeskundigen en andere specialisten in dienst van groothandel Prins geven gratis advies en begeleiding op maat. 'Het merendeel van de bellers is geen klant van Prins, 70 procent wordt dat wel na het advies', vertelde commercieel directeur Marlou Mulders gisteren op Emerce B2B Digital in een zonovergoten Maarssen.
Lees verder

Instagram gaat NFT's faciliteren als test
Instagram faciliteert vanaf deze week op beperkte schaal het gebruik van niet-inwisselbare tokens, oftewel NFT's.
Lees verder

Minder Bitcoin geldautomaten geïnstalleerd
Er worden steeds minder Bitcoin geldautomaten geïnstalleerd. Sinds de start van het jaar is het aantal installaties per maand sterk teruggelopen.
Lees verder

Stichting AVG lanceert AVG OK-vignet
De Stichting AVG lanceert het AVG OK-vignet. Dit vignet moet consumenten, bedrijven, medewerkers, klanten en leden het vertrouwen geven dat er goed wordt omgegaan met hun persoonlijke gegevens.
Lees verder

Online omzet MediaMarkt: -40%, verlies neemt af
De online omzet van het moederbedrijf van MediaMarkt is afgelopen jaar met veertig procent gedaald tot 1,3 miljard euro. 'Niets aan de hand', zegt de leiding 'dat is in lijn met de verwachting.' Ceconomy wil uiteindelijk dertig procent van zijn retailomzet digitaal realiseren.
Lees verder

Facebook Pay herdoopt tot Meta Pay
Betaaldienst Facebook Pay zal binnenkort worden omgedoopt tot Meta Pay, zo valt te lezen in een blogpost van Meta's Stephane Kasriel.
Lees verder

Verlieslatend Disney+ groeit sneller dan Netflix
Net twee jaar oud en Disney+ zit Netflix internationaal al op de hielen. De streamingdienst van Disney groeide afgelopen kwartaal met 6,1 procent tot 138 miljoen abonnees.
Lees verder

Twitter-deal op pauze om cijfers spam/fake accounts
Elon Musk zet de overnamedeal met Twitter op pauze vanwege twijfels over de hoeveelheid spam/fake accounts. Twitter zelf zegt dat dat minder dan vijf procent is, Musk lijkt dat te betwijfelen.
Lees verder