Doorgaan naar hoofdcontent

Overname Twitter zou kunnen worden vertraagd

EMERCE
Overname Twitter zou kunnen worden vertraagd
De geplande overname van Twitter door Tesla-topman Elon Musk zou wel eens langer kunnen duren dan gepland. Dat komt omdat Musk mogelijk 'belanghebbend aandeelhouder' is.
Lees verder

Online kansspelaanbieders leven verplichtingen nog onvoldoende na
Online kansspelaanbieders komen hun verplichtingen in het kader van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) onvoldoende na. De Kansspelautoriteit heeft daarom alle vergunninghouders gewaarschuwd.
Lees verder

Viaplay en HBO Max hebben elk half miljoen kijkers
De lancering van de videodiensten Viaplay en HBO Max op de Nederlandse markt zijn voor de bedrijven succesvol verlopen, zo blijkt uit het Video Behaviour of Dutch Consumers-rapport van Telecompaper over het eerste kwartaal van 2022.
Lees verder

Oorlog raakt omzet PostNL
PostNL zegt de gevolgen van de oorlog in Oekraïne te voelen. De resultaten bij Pakketten was lager dan verwacht, al bleef het marktaandeel daarbij stabiel. Per saldo daalde het volume met 19,5 procent.
Lees verder

Grote Duitse investeerder stapt in Endeit Capital
Een van de grootste Duitse institutionele beleggers, KFW, wordt deelnemer in het jongste fonds van Endeit Capital. Het belegbaar vermogen neemt toe van 254 miljoen naar 303 miljoen euro.
Lees verder

Chatapp Signal krijgt het moeilijk onder Belgische dataretentiewet
Een herziening aan de Belgische wetgeving over gegevensopslag voor elektronische communicatie kan vergaande gevolgen hebben voor chatapp Signal.
Lees verder

Bitcoin daalt met 50 procent in waarde sinds de piek november
De waarde van Bitcoin is in het weekend onder de 34.000 dollar gezakt. 's Werelds grootste cryptomunt naar marktwaarde is daarmee met 50 procent gedaald sinds de piek in november vorig jaar.
Lees verder

Toezichthouders willen verbeteringen Data Act
De Europese privacytoezichthouders stellen in een advies aan de Europese Commissie een aantal verbeteringen voor van het huidige voorstel voor de Data Act. De toezichthouders wijzen erop dat de Data Act geen afbreuk mag doen aan de bescherming van persoonsgegevens die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) biedt.
Lees verder

Ziggo voelt concurrentie: sommige pakketten goedkoper
Dat kabelbedrijf Ziggo de concurrentie in alle hevigheid voelt blijkt uit prijsverhogingen die per 1 juli ingaan. Voor het eerst blijft de prijs van het meest gekozen pakket Alles-In-Een Complete gelijk en gaat de prijs van enkele andere pakketten zelfs iets omlaag.
Lees verder