woensdag 11 mei 2022

Kamerstukken ministerie van EZ: Beantwoording vragen over het bericht 'Topman Air France-KLM pakt 3 miljoen aan bonus'

Beantwoording vragen over het bericht 'Topman Air France-KLM pakt 3 miljoen aan bonus'
Minister Kaag (Financiƫn) en minister Adriaansens (EZK) beantwoorden vragen over het bericht dat de topman Air France-KLM 3 miljoen euro aan bonus pakt. De vragen zijn van het Kamerlid Heinen (VVD).
Lees verder

Aanbiedingsbrief antwoorden op vragen over het bericht 'Topman Air France-KLM pakt 3 miljoen aan bonus'
Minister Kaag (FinanciĆ«n) en minister Adriaansens (EZK) sturen de Tweede Kamer antwoorden op Kamervragen over het bericht dat de topman Air France-KLM 3 miljoen euro aan bonus pakt.
Lees verder

22159883. Bijlage 1 Vierde voortgangsrapportage van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)
Lees verder

Beantwoorden vragen en opmerkingen uit schriftelijk overleg Vierde Voortgangsrapportage van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)
Minister Adriaansens informeert de Tweede Kamer over beantwoorden vragen en opmerkingen uit schriftelijk overleg Vierde Voortgangsrapportage van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).
Lees verder

Voorstel van wet tot wijziging van de Mijnbouwwet (aanpassing van het vergunningsstelsel voor opsporen en winnen van aardwarmte) (Kamerstuk 35531)
Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeert de Eerste Kamer over het Voorstel van wet tot wijziging van de Mijnbouwwet (aanpassing van het vergunningsstelsel voor opsporen en winnen van aardwarmte) (Kamerstuk 35531).
Lees verder

22159237. Bijlage Memorie van antwoord wetsvoorstel geothermie
Lees verder

22159237.nota
Lees verder

Beantwoording vragen over de locatiekeuze voor kerncentrales in Nederland
Minister Jetten (Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over de locatiekeuze voor kerncentrales in Nederland. Het Tweede Kamerlid Erkens (VVD) heeft de vragen gesteld.
Lees verder

Toestemming deelname ambtenaren EZK aan technische briefing over de uitkomst van de arbitrageprocedure over de gewijzigde inzet van de gasberging Norg
Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeert de Tweede Kamer over toestemming deelname ambtenaren EZK aan technische briefing over de uitkomst van de arbitrageprocedure over de gewijzigde inzet van de gasberging Norg.
Lees verder