vrijdag 13 mei 2022

Kamerstukken ministerie van EZ: Inwerkingtreding vergoeding zelf aangebrachte voorzieningen en eenmalige tegemoetkomi...

Inwerkingtreding vergoeding zelf aangebrachte voorzieningen en eenmalige tegemoetkoming voor particuliere huurders binnen het sociale stelsel
Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeert de Eerste Kamer over de inwerkingtreding vergoeding zelf aangebrachte voorzieningen en eenmalige tegemoetkoming voor particuliere huurders binnen het sociale stelsel.
Lees verder

Beleidsregel tegemoetkoming zelf aangebrachte voorzieningen huurders Groningen
Beleidsregel over de verstrekking van een tegemoetkoming voor zelf aangebrachte voorzieningen aan huurders in het aardbevingsgebied Groningen (Beleidsregel tegemoetkoming zelf aangebrachte voorzieningen huurders Groningen).
Lees verder

Inwerkingtreding vergoeding zelf aangebrachte voorzieningen en eenmalige tegemoetkoming voor particuliere huurders binnen het sociale stelsel
Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeert de Tweede Kamer over de Inwerkingtreding vergoeding zelf aangebrachte voorzieningen en eenmalige tegemoetkoming voor particuliere huurders binnen het sociale stelsel.
Lees verder

22200565.Bijlage Beleidsregel van de Staatssecretaris voor Mijnbouw over de verstrekking van een tegemoetkoming
Lees verder

Uitstelbrief Kamervragen over het artikel 'Knip open voor Europese chips'
Minister Adriaansens (EZK) deelt de Tweede Kamer mede dat antwoorden op de vragen over het artikel 'Knip open voor Europese chips' later komen dan gebruikelijk. Het Tweede Kamerlid Amhaouch (CDA) heeft de vragen gesteld.
Lees verder

Verslag Energieraad 2 mei 2022
Minister Jetten (Klimaat en Energie) stuurt de Tweede Kamer het Verslag Energieraad 2 mei 2022. Naar de Eerste Kamer is een gelijkluidend exemplaar gestuurd.
Lees verder

Aanbieding advies van de Adviescommissie verdeling 3,5 GHz-band en waarborging nood-, spoed- en veiligheidscommunicatie
Minister Adriaansens (EZK) biedt de Tweede Kamer het advies van de Adviescommissie verdeling 3,5 GHz-band en waarborging nood-, spoed- en veiligheidscommunicatie aan. Dit advies gaat over hoe en per wanneer de 3,5 GHz-band in heel Nederland ter beschikking kan worden gesteld voor mobiele communicatie, op een wijze die de verzorging van de nood-, spoed- en veiligheidscommunicatie die momenteel in de 3,5 GHz-band wordt afgewikkeld, waarborgt.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over de rechtszaak omtrent het toepassen van de partiƫle vrijstelling voor stikstof (bouwvrijstelling) bij het CO2-opslagproject Porthos
Minister Jetten (Klimaat en Energie) beantwoordt Kamervragen over de rechtszaak omtrent het toepassen van de partiƫle vrijstelling voor stikstof (bouwvrijstelling) bij het CO2-opslagproject Porthos . De leden Bontenbal en Boswijk (beiden CDA) hebben de vragen gesteld.
Lees verder

Stand van zaken Fit for 55-pakket
Minister Jetten (MKE) informeert de Tweede Kamer inzake Stand van zaken Fit for 55-pakket
Lees verder