Doorgaan naar hoofdcontent

Hogere omzet voor bezorger Doordash

EMERCE
Hogere omzet voor bezorger Doordash
Hoewel restaurants en winkels weer open zijn, heeft boodschappen - en maaltijdbezorger Doordash het afgelopen kwartaal een hogere omzet geboekt. De omzet van het bedrijf verdrievoudigde bijna op jaarbasis.
Lees verder

Helft Nederlanders vindt streamingaanbod te groot worden
Bijna de helft van de Nederlanders (47%) vindt dat er op dit moment teveel streamingdiensten zijn. Dit blijkt uit onderzoek van Prijsvergelijken.nl onder ruim 1100 respondenten. Met de komst van HBO Max en Viaplay in Nederland is het aanbod snel gegroeid.
Lees verder

Oorlog dempt Duitse e-commercebestedingen
De online verkoop van kleding daalde negen procent in Duitsland sinds het begin van de oorlog. Netto stegen de bestedingen bij webwinkels sindsdien nog meer met twee procent.
Lees verder

Aantal PR-communicatiebureaus tijdens coronapandemie zeer snel toegenomen
Sinds het begin van de coronapandemie is het aantal public relations (PR) en communicatiebureaus zeer snel toegenomen, blijkt uit cijfers van het Handelsregister van KVK.
Lees verder

Nederlander heeft vaak oudere iPhone
De helft van alle Nederlanders met een iPhone, gebruikt een model van vier jaar of ouder. Dat blijkt uit data van Telecompaper afkomstig uit het Consumer Insights Panel, over het eerste kwartaal van 2022.
Lees verder

Forse groei streamingdiensten RTL
De streaming inkomsten van RTL+ en Videoland stegen met 23,1 procent naar 64 miljoen euro in het eerste kwartaal, mede dank zij het snel groeiende aantal abonnees.
Lees verder

Personeelsstop bij Meta
Meta, moederbedrijf van Facebook, neemt voorlopig geen nieuwe werknemers aan. Volgens Business Insider geldt de personeelsstop voor de rest van het jaar.
Lees verder

NWWI dicht groot datalek
Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) heeft na een waarschuwing van de Consumentenbond een groot datalek gedicht. Via het lek waren honderdduizenden taxatierapporten en miljoenen andere privédocumenten van Nederlandse consumenten te bekijken.
Lees verder

Sonos lanceert eigen spraakassistent
Sonos, bekend van verschillende audioproducten, lanceert de komende weken zijn eigen spraakassistent Sonos Voice. Die moet een alternatief worden voor Amazon Alexa en de Google Assistent, die al door Sonos ondersteund worden.
Lees verder