Doorgaan naar hoofdcontent

GenZ is nieuw bloed markt tweedehands producten

EMERCE
GenZ is nieuw bloed markt tweedehands producten
Een derde van de nieuwe verkopers op marktplaatsen komen uit de Generatie Z, twintigers. Meer dan andere verkopers doen ze dit naast geld ook om duurzaamheidsoverwegingen.
Lees verder

Telco Telia stuurt 2.000 man op AWS-les
De Scandinavische mobiele telecomaanbieder gaat tien procent van zijn werknemers trainen om te leren ontwikkelen op Amazon Web Services (AWS).
Lees verder

Sage+Archer wordt onderdeel van Vistar Media
Het Nederlandse inkoopplatform voor digitale buitenreclame (DooH) Sage+Archer treedt toe tot Vistar Media, het internationale platform voor programmatic out-of-home technologie. Als onderdeel van Vistar Media wil Sage+Archer de uitbreiding naar andere Europese markten versnellen.
Lees verder

'Herstructurering voor diensten Apple'
Volgens Business Insider wil Apple zijn Services-team herstructureren om het onderdeel nog winstgevender te maken. Eddy Cue, Senior Vice President services, zou al enkele wijzigingen hebben doorgevoerd.
Lees verder

Google: 'There is one more thing'
Aan het eind van de twee uur durende presentatie op Google I/O verklapte CEO Sundar Pichai hoe de volgende generatie hardware van de techgigant eruit ziet. Augmented reality in elegant ogende brillen staat daarin centraal.
Lees verder

Nu al ontslagen bij Twitter
Dramatische ontwikkelingen bij Twitter aan de vooravond van de overname door Elon Musk. Het bedrijf heeft twee topmannen ontslagen en neemt geen nieuwe werknemers meer aan.
Lees verder

Terra blockchain stopgezet na onrust op cryptomarkten
De blockchain die de stablecoins TerraUSD en LUNA aanstuurt is donderdag stopgezet na een sterke devaluatie. De munten waren weliswaar aan de Amerikaanse dollar gekoppeld, maar bleken niet bestand tegen de huidige onrust op de cryptomarkt.
Lees verder

Flinders, marketplaces postcovid en ClimateTech – Emerce magazine #189 is uit, lees hem gratis
De corona-uplift in e-commerce liet Flinders' organisatie piepen en kraken, terwijl de oprichters op zoek waren naar een volgende fase in de bedrijfsvoering. Het werd een exit naar het Deense Nine United. "Er is weer ademruimte", vertelt CEO Oscar Diele in de nieuwe editie van Emerce Magazine die vandaag is verschenen. Lees het gratis hier.
Lees verder

3D printerbedrijven Ultimaker en MakerBot fuseren
Ultimaker, de Nederlandse fabrikant van 3D printers, gaat fuseren met branchegenoot MakerBot. Financiering komt van NPM Capital en MakerBot-eigenaar Stratasys.
Lees verder