Doorgaan naar hoofdcontent

DPG naar ACM om fusie Talpa-RTL

EMERCE
DPG naar ACM om fusie Talpa-RTL
DPG Media verzet zich bij toezichthouder ACM tegen de overname van Talpa door RTL. De nieuwe partij zou in de radiowereld te dominant worden.
Lees verder

Google tekent Workspace-contract Rijksoverheid
Organisaties van de Rijksoverheid kunnen binnenkort de volle waaier van Google Workspace-producten gaan gebruiken, waaronder Chat, Docs, Meet en Sheets. Daartoe heeft Google Cloud een overeenkomst gesloten met de Rijksoverheid.
Lees verder

Google Pixel Fold mogelijk weer uitgesteld
De allereerste vouwbare smartphone van Google lijkt nu voor de tweede keer uitgesteld. Aanvankelijk zou de Pixel Fold nog dit jaar uitkomen.
Lees verder

Snapchat lanceert Gedeelde verhalen
Snapchat introduceert een nieuwe functie genaamd 'Gedeelde verhalen'. Feitelijk een doorontwikkeling van 'Aangepaste verhalen', waarmee gebruikers een verhaal kunnen maken en vervolgens vrienden kunnen uitnodigen om samen te werken aan volgende berichten.
Lees verder

Dyson vestigt productiefaciliteit voor huisrobots
De Britse uitvinder Dyson stort zich naast stofzuigers en handdrogers nu ook op robots die kunnen helpen met huishoudelijke taken.
Lees verder

Satellietbedrijf Hiber in Zwitserse handen
Het Nederlandse bedrijf voor smalbandige satellietcommunicatie Hiber valt in handen van Astrocast uit Zwitserland.
Lees verder

Emerce Marketing Live: de uitdagingen van KLM in het nieuwe normaal
Het waren zware tijden voor KLM tijdens de pandemie. Maar ook nu zijn er flinke uitdagingen: KLM moest onlangs vluchten schrappen vanwege de drukte op Schiphol. Het luchtvaartbedrijf heeft echter vaker stormen doorstaan.
Lees verder

Platform voor opgelapte elektronica Refurbed naar Nederland
Refurbed, een marktplaats voor refurbished elektronische apparaten in Europa, is nu ook in Nederland actief. Het platform biedt een uitgebreid assortiment in Nederland aan met meer dan 18.000 elektronische apparaten van bekende merken als Apple, Samsung, Dell, Lenovo en Huawei.
Lees verder

Meer dan 800 miljoen opgehaald door startups en scale-ups
Nederlandse startups en scale-ups hebben in het eerste kwartaal van 2022 811 miljoen euro aan durfkapitaal opgehaald, dat is ruim 60 miljoen meer dan het eerste kwartaal van 2021, waarmee een nieuw record is gevestigd.
Lees verder