Doorgaan naar hoofdcontent

Betaaldienst in3 haalt 81 miljoen euro op

EMERCE
Betaaldienst in3 haalt 81 miljoen euro op
Het Nederlandse betaalplatform in3, gespecialiseerd in gespreid betalen, haalt 81 miljoen euro financiering op in cash en leningen.
Lees verder

Bitvavo compenseert investeerders na drama Luna
Het grootste handelsplatform in Nederland voor cryptomunten Bitvavo gaat beleggers compenseren die de cryptomunt Luna hebben aangekocht. Compenseren is misschien niet het juiste woord, want Bitvavo betaalt de waarde op het moment dat de handel werd stilgelegd.
Lees verder

3,5 GHz-frequentieband pas eind 2023 beschikbaar
De 3,5 GHz-frequentieband in Nederland kan op zijn vroegst pas eind volgend jaar in gebruik worden genomen. Dat concludeert een onafhankelijke adviescommissie van de overheid. Deze frequentie moet 5G een boost geven.
Lees verder

Infographic: experimenteercultuur bij Nederlandse bedrijven
Bij het merendeel van de Nederlandse organisaties is sprake van een experimenteercultuur die organisatiebreed wordt ondersteund. De kennis van conversation rate optimization (CRO) en het gebruik van testtools is daarentegen vaak nog ondermaats. Dit blijkt uit de DDMA CRO Maturity Test, een initiatief van branchevereniging DDMA en de DDMA Commissie CRO, waaraan 40 organisaties hebben deelgenomen.
Lees verder

Emerce Fashion: 'Inflatie heeft grootse impact'
De online fashionindustrie is een databusiness geworden en kan niet meer zonder geraffineerde tools. Juist nu inflatie in de dubbele cijfers loopt, kunnen merken niet anders dan datahulp inschakelen.
Lees verder

Loterijen geven meest uit aan offline reclame Koningsdag: ruim € 6,8 miljoen bruto
De Nationale Postcode Loterij heeft in de aanloop naar Koningsdag bijna 3,6 miljoen euro (bruto) uitgegeven aan offline mediabestedingen. dus uitingen op televisie, op de radio, in bladen en out of home. De Staatsloterij volgt met een ruime 3,2 miljoen euro.
Lees verder

Is er nog vetrouwen na de cryptocrash?
Kwon Do-hyung, de oprichter van Terra, heeft een herstelplan voor stablecoins Terra en Luna gepresenteerd. Het debacle met beide cryptomunten vorige week heeft miljarden dollars aan vermogen doen verdampen. De hamvraag is: Kan het geschonden vertrouwen nog worden hersteld?
Lees verder

David Marcus (Facebook) begint bedrijf voor bitcoinbetalingen
David Marcus, die het Libra project leidde bij Meta toen dat bedrijf nog Facebook heette, is een eigen bedrijf Lightspark begonnen dat zich zal bezighouden met betalingen via het lightning netwerk.
Lees verder

'Scherper AFM-toezicht leidt tot shake-out in crowdfunding'
Nederlandse crowdfundingsplatformen moeten in november over een vergunning van de AFM beschikken. Dirkjan Takke, directeur van financeringsplatform NLInvesteert, verwacht dat deze verdere professionalisering van de sector gepaard gaat met een shake-out. Veel platforms zullen volgens hem niet aan de eisen kunnen of willen voldoen.
Lees verder