Doorgaan naar hoofdcontent

’80 miljoen mensen hebben toegang tot cryptobetalingen Lightning’

EMERCE
'80 miljoen mensen hebben toegang tot cryptobetalingen Lightning'
Een kleine 80 miljoen mensen hebben inmiddels toegang tot het Lightning Network, de betaallaag die bovenop Bitcoin is gebouwd. Volgens Arcane Research is het aantal mensen dat toegang heeft met een factor 800 gestegen, hoewel aantal transacties slechts met een factor vijf is toegenomen.
Lees verder

Personeel Twitter niet gerust op plannen Musk
Er is grote onrust ontstaan onder het personeel van Twitter over de plannen van de aanstaande eigenaar Elon Musk om banen te schrappen. De huidige CEO Parag Agrawal probeerde vrijdag woedende werknemers te kalmeren.
Lees verder

DPD opent eerste bezorgwinkel in Berlijn
Pakjesbezorger DPD is een eigen winkelconcept gestart. In Berlijn is een eerste DPD Store geopend, een microdepot waar de consument pakjes kan afhalen en laten verzenden.
Lees verder

GroupM schuift met bureaus
Reclamegroep GroupM voegt vier bureaus samen tot twee. Essence en MediaCom fuseren tot EssenceMediacom en Mindshare en Neo voltooien een integratie die enkele jaren geleden is begonnen.
Lees verder

Vonnis rechtszaak Ripple mogelijk voor de kerst
Ripple, het Amerikaanse bedrijf achter de cryptomunt XRP, wacht met spanning de uitkomsten af van een rechtszaak die beurshond SEC heeft aangespannen.
Lees verder

KPN verhoogt consumententarieven, maar volgt inflatie niet
De consumententarieven van internetpakketten van KPN stijgen met gemiddeld 1,90 euro per maand. Dat meldt vergelijker Pricewise.
Lees verder

Europese telco's: techbedrijven moeten mee investeren
Europa moet techbedrijven dwingen om mee te investeren in de op- en uitbouw van infrastructuur van telco's, vinden deze telecomaanbieders.
Lees verder

Britse regering voert wetgeving in voor zelfrijdende voertuigen
De Britse regering gaat wetgeving invoeren voor zelfrijdende voertuigen, waarbij het wordt toestaan dat bestuurders tv kijken terwijl een AI systeem het stuur overneemt.
Lees verder

Edge browser krijgt VPN
Microsoft gaat zijn Edge-browser verrijken met een Edge Secure Network, oftewel een VPN-dienst aangedreven door Cloudflare. Zo'n VPN zorgt voor een beveiligde verbinding.
Lees verder