Doorgaan naar hoofdcontent

Zakelijke auto financieren

De Zaak
Zakelijke auto financieren

Ben je net begonnen met een eigen onderneming? Ben je een aannemer en heb je hiervoor echt een zakelijke auto nodig? Wanneer je net met een onderneming bent gestart kan het zijn dat je weinig budget hebt. De meeste starters kunnen niet direct een zakelijke auto met eigen geld kopen. Heb je wel genoeg eigen geld? Koop de auto dan met eigen geld, zodat je geen geld terug moet betalen en de auto ook echt van jou is. Wanneer dit niet kan moet je kijken naar andere mogelijkheden. In dit artikel leggen we precies uit hoe je een zakelijke auto kunt financieren en wat de mogelijkheden zijn. Lees daarom het artikel grondig door, zodat je uiteindelijk een zakelijke auto in bezit hebt!

The post Zakelijke auto financieren appeared first on De Zaak.

Lees verder

Een succesvolle verkoop start met de juiste timing

Veel ondernemers denken dat het succes van de verkoop van hun bedrijf wordt bepaald aan de onderhandelingstafel. Ze zoeken dan ook vaak een overname adviseur met veel ervaring in het onderhandelen.

The post Een succesvolle verkoop start met de juiste timing appeared first on De Zaak.

Lees verder

Verschillende soorten verzenddozen bedrukken

Er wordt tegenwoordig ontzettend veel via het internet besteld en met de post verzonden. Hierdoor is het lastig om op te vallen tussen alle pakketjes die mensen bestellen. Als je jouw logo of merknaam op een verzenddoos laat drukken weet de consument gelijk dat het pakket van jouw webshop komt. Je kunt verschillende soorten verzenddozen laten bedrukken. Ben je benieuwd welke dit zijn en welke geschikt is voor jou? Lees dan verder!

The post Verschillende soorten verzenddozen bedrukken appeared first on De Zaak.

Lees verder

Gezond bedrijf, gezonde medewerkers. Dit is waarom je zit-sta bureaus moet aanschaffen

Als ondernemer weet je als geen ander dat jouw bedrijf eigenlijk een beetje je kind is geworden. Het is van jou, het is iets wat jij hebt gecreëerd en bedacht. En daar wil jij de beste zorg voor dragen. Je werkt hard, zorgt dat er voldoende omzet wordt gedraaid en dat kosten betaald kunnen worden. De continuïteit van jouw bedrijf is belangrijk. Naast de zakelijk kant, is het ook belangrijk om als ondernemer goede zorg te dragen voor de medewerkers die jouw bedrijf staande houden. De gezondheid van de medewerkers is net zo belangrijk als de gezondheid van je bedrijf, door bijvoorbeeld ergonomisch te werken. Het is eenmaal bewezen dat de hele dag 8 uur lang zitten niet goed is voor je gezondheid. Door goede zit-sta bureaus aan te schaffen, zullen de gezondheidsrisico's voor je medewerkers verminderen en laat je zien dat je veel waarde hecht aan de gezondheid van je medewerkers.

The post Gezond bedrijf, gezonde medewerkers. Dit is waarom je zit-sta bureaus moet aanschaffen appeared first on De Zaak.

Lees verder

Loket.nl lanceert grote Spring Release

Loket.nl begint het voorjaar goed, zij lanceren namelijk tal van nieuwe functionaliteiten in een speciale Spring Release. Dat allemaal om de HR- en salarisadministratie nog gemakkelijker te maken. En het leuke is, dat een aantal nieuwe functionaliteiten tot stand gekomen zijn, in samenwerking met de gebruikers van de applicatie.

The post Loket.nl lanceert grote Spring Release appeared first on De Zaak.

Lees verder

Ondernemen in het buitenland? Vertaal foutloos je webshop!

Heb je een goedlopende webshop en wil je een nieuwe markt betreden in het buitenland? Dan is het vertalen van je webshop een essentieel onderdeel. Het is namelijk dé manier om te binden met je klanten. Maar het vertalen van je webshop wordt door veel ondernemers als een grote uitdaging gezien. Zo weten ondernemers niet hoe ze het vertalen moeten aanpakken en waar ze op moeten letten. Want hoe vertaal je een webshop naar een taal die je niet vloeiend spreekt? Wij geven je waardevolle tips hoe je succesvol een webshop kan vertalen!

The post Ondernemen in het buitenland? Vertaal foutloos je webshop! appeared first on De Zaak.

Lees verder