dinsdag 26 april 2022

Wisselende reacties op overname Twitter

EMERCE
Wisselende reacties op overname Twitter
Conservatieve parlementariƫrs in de VS zijn blij met het vooruitzicht van minder controles bij Twitter, straks in handen van Tesla-baas Elon Musk, maar sommige mensenrechtenactivisten vrezen een toename van haatzaaiende uitlatingen.
Lees verder

Ook strengere regels voor Belgische influencers
De Belgische staatssecretaris voor Consumentenbescherming Eva De Bleeker (Open Vld) en het Communicatie Centrum kondigen concrete richtlijnen aan voor influencers die online reclame willen maken.
Lees verder

Communicatie- en ontwerpbureau OSAGE wordt onderdeel van Happy Horizon
Creatief digitaal bureau Happy Horizon versterkt zich in de regio Amsterdam en Utrecht met communicatie- en ontwerpbureau OSAGE. Er komen 55 specialisten op het gebied van interactie en communicatie bij.
Lees verder

Apple dreigt niet bijgewerkte apps te verwijderen uit App Store
Apple laat ontwikkelaars in een mail weten dat apps en games die twee jaar lang niet worden bijgewerkt, mogelijk worden verwijderd uit de App Store.
Lees verder

Nederland wordt pilotland voor MediaMarkt
MediaMarkt heeft Nederland uitgekozen als pilotland voor zijn belangrijkste technologische innovaties. De grootste elektronica retailer van Europa heeft in Nederland de eerste stappen gezet in het uitrollen van het nieuwe omniChannel concept, en een nieuwe website gelanceerd.
Lees verder

PostNL stopt met zijn foodnetwerk
PostNL stopt met zijn foodnetwerk. Dat laat het bedrijf weten aan nieuwssite FoodClicks. De markt heeft zich anders ontwikkeld dan verwacht en veel grote klanten regelen hun eigen bezorging.
Lees verder

Exodus van Russische IT-professionals
Tienduizenden IT-professionals hebben Rusland verlaten om elders werk te zoeken. Dat meldt de Russische Vereniging voor Elektronische Communicatie (RAEC).
Lees verder

Adyen haalt Amazon Japan als klant binnen
Betaalplatform Adyen heeft een grote buitenlandse klant binnengesleept: Amazon Japan. Adyen zal voor Amazon Japan de betalingsgegevens verwerken.
Lees verder

Glasvezel voor meer dan 42.000 huishoudens in Amsterdam Zuidoost
T-Mobile Nederland gaat samen met Open Dutch Fiber glasvezel aanbieden bij nog eens meer dan 42.000 huishoudens in Amsterdam. Het betreft de verschillende Bijlmer buurten (D, E, F, G, H, K), Nellestein, Gein, Holendrecht en Reigersbos.
Lees verder