Doorgaan naar hoofdcontent

Paul Schukkert start als nieuwe CCO Maxlead

EMERCE
Paul Schukkert start als nieuwe CCO Maxlead
Paul Schukkert, tot voor kort commercieel directeur van Springbok, stapt over naar Maxlead om ook daar de functie van CCO te gaan bekleden.
Lees verder

Al circa 1 miljoen huishoudens zonder tv-abonnement
Ongeveer een miljoen huishoudens in Nederland hebben geen televisie-abonnement. Het aantal televisie-abonnementen is sinds 2014 langzaam maar gestaag blijven dalen, en is eind 2021 gezakt tot 7,3 miljoen, zo blijkt uit de nieuwste Telecommonitor van de Autoriteit Consument & Markt (ACM).
Lees verder

Collect&Go opent afhaalpunt op maat van fietsers en voetgangers in Elsene
De online boodschappendienst van Colruyt Group lanceert een nieuw stadsconcept in Elsene: Collect&Go walk-in. Dit is het eerste afhaalpunt dat 'volledig is ingericht volgens de noden van een stadspubliek dat de boodschappen te voet of met de fiets komt ophalen'.
Lees verder

Elon Musk na miljardeninvestering grootste aandeelhouder Twitter
De oprichter van Paypal en baas van Tesla en SpaceX heeft een belang van 9,2 procent genomen in Twitter. 's Werelds rijkste man legt daarvoor drie miljard dollar op tafel. Daarmee is hij de grootste aandeelhouder.
Lees verder

Tech PR bureau MCS verkocht
Het PR kantoor MCS van Perlita Fränkel en haar man is in handen gekomen van Stark Narrative en Omara Nahar. Al het personeel is meegegaan. Fränkel meldde de overname op LinkedIn.
Lees verder

Marketingbureau Pixl wordt onderdeel van Tomorrowmen
Het Groningse digitale bureau Tomorrowmen heeft marketingbureau Pixl uit Leeuwarden overgenomen. Naar nu bekend wordt heeft de Pixl-overname reeds op […]
Lees verder

Top PostNL België blijft in hechtenis
Topman Rudy Van Rillaer van PostNL België is vandaag toch niet op vrije voeten gekomen. De arbeidsauditeur heeft maandag beroep aangetekend tegen de vrijlating van Van Rillaer en operations manager John De Bruin. Ze zullen nog twee weken in de cel moeten blijven zitten.
Lees verder

Nieuwe vacaturebank pakt personeelstekort in bouw en installatie aan
De nieuwe vacaturebank 'Functies in de Bouw' wil helpen de tekorten op te lossen door werkzoekenden in deze sector beter te matchen met bedrijvn. Op dit moment staan er bij de bedrijven al 44.700 vacatures open.
Lees verder

Nominaties Dutch Interactive Awards 2022 bekend
De nominaties van de jaarlijkse Dutch Interactive Awards (#dia22) zijn bekend. Deze selectie staat voor het beste online werk van bureaus in Nederland op variabelen als concept, design en resultaat.
Lees verder