donderdag 14 april 2022

Opgeruimd staat netjes

De Zaak
Opgeruimd staat netjes

Het gebruik van lockers op kantoor komt steeds vaker voor. Het is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt bij het woord locker, maar een stijgende populariteit zorgt voor meer lockers op de werkvloer. Het opbergen van spullen in lockers zorgt ervoor dat het kantoor netjes en georganiseerd blijft. Je weet wat ze zeggen, een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Dit geldt overigens ook voor een kantoor. In dit artikel lees je de voordelen van een locker, verschillende variaties en mogelijkheden op het gebied van huren. 

The post Opgeruimd staat netjes appeared first on De Zaak.

Lees verder

Tips voor het huren van een auto

Voor wie wel eens naar het buitenland is geweest heeft er vast mee te maken gehad. Het huren van een auto. Daarnaast biedt het huren van een auto zoveel meer mogelijkheden dan alleen de allermooiste stranden te bezoeken. Zo is het een perfecte oplossing voor bijvoorbeeld een verhuizen. Niet iedereen heeft uiteraard de luxe dat ze de beschikking hebben over een grote bus om alles eenvoudig te kunnen vervoeren. Kortom, vele mogelijkheden! Toch is het belangrijk even goed op te letten alvorens je een auto gaat huren. Daarom hebben we de drie belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet.

The post Tips voor het huren van een auto appeared first on De Zaak.

Lees verder

Zijn Goede Vrijdag, Koningsdag en 5 mei vrije dagen?

Je moet een onderscheid maken tussen officiële feestdagen en verplichte vrije dagen. Een officiële feestdag is namelijk niet per definitie een verplichte vrije dag. Of een officiële feestdag ook een verplichte vrije dag is, is afhankelijk van wat er in de cao is afgesproken of wat je in de arbeidsovereenkomst hebt afgesproken.

The post Zijn Goede Vrijdag, Koningsdag en 5 mei vrije dagen? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Hoe regel je sneller, stabieler en veiliger internet op het werk?

Steeds weer opnieuw verbinden, vertraging in je videogesprekken of oneindig lange downloads. Als ondernemer is er niets zo vervelend als een slechte internetverbinding. Zeker tijdens belangrijke videomeetings of deadlines. Maar hoe zorg je voor een goede en betrouwbare verbinding? Hieronder volgen 3 handige tips.

The post Hoe regel je sneller, stabieler en veiliger internet op het werk? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Wat is de verjaringstermijn van een factuur of vordering?

Een factuur of vordering verjaart en is dus niet eeuwig incasseerbaar. De
verjaringstermijn van een factuur voor zakelijke klanten is in principe vijf jaar. Verkoop je een product aan een consument, dan verjaart de factuur al na twee jaar.

The post Wat is de verjaringstermijn van een factuur of vordering? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Je eigen online webshop

Tegenwoordig wordt steeds vaker alles online gedaan. Vooral tijdens de coronacrisis werd er veel gebruik gemaakt van webwinkels. Mensen die bestellen online waar ze naar op zoek zijn, en krijgen dit vervolgens tot aan hun deur bezorgt. Wanneer je van plan bent om zelf een webshop op te richten en deze te promoten kan je dit gemakkelijk te doen door middel van WordPress en SEO online marketing. Interesse? Lees dan snel verder!

The post Je eigen online webshop appeared first on De Zaak.

Lees verder