Doorgaan naar hoofdcontent

Ook dit jaar geen gamebeurs E3

EMERCE
Ook dit jaar geen gamebeurs E3
De bekende Amerikaanse gamebeurs E3 gaat ook dit jaar niet door. Aanvankelijk zou er weer een digitaal evenement plaatsvinden.
Lees verder

Sony komt met tegenhanger Microsoft Game Pass
Sony komt met een tegenhanger van Microsofts Game Pass. De bestaande diensten PlayStation Plus en PlayStation Now worden in juni samengevoegd tot een nieuw PS Plus-abonnement, dat uit drie verschillende varianten zal bestaan.
Lees verder

Microsoft verwijderde 3 miljard advertenties in 2021
Microsoft verwijderde vorig jaar 3 miljard advertenties op zijn netwerk. 400.000 websites werden geblokkeerd, een stijging ten opzichte van de 1,6 miljard advertenties en 270.000 sites een jaar eerder.
Lees verder

Microsoft start divisie voor cloudgames
Microsoft richt een nieuwe Xbox Game Studios-divisie op die zich gaat richten op de ontwikkeling van 'cloud-native games'. Kim Swift, afkomstig van Google Stadia, gaat de divisie leiden.
Lees verder

Belgische winkeliers lopen achter met elektronisch betalen
Op 1 juli moeten alle Belgische winkeliers verplicht de mogelijkheid aanbieden om elektronisch te betalen. Eén op vijf doet het vandaag niet, zo blijkt uit een rondvraag van betaalspecialist CCV.
Lees verder

Proximus voorziet meer dan 65.000 woningen en bedrijven in het zuiden van West-Vlaanderen van glasvezel
In de komende twee jaar zal Proximus ruim 65.000 woningen en bedrijven in zeven steden en gemeenten in West Vlaanderen van een glasvezelaansluiting voorzien.
Lees verder

StuDocu neemt Duitse EdTech start-up Studybees over
Het Nederlandse EdTech-platform StuDocu, in Nederland bekend als StudeerSnel.nl, heeft het Duitse Studybees overgenomen. Studybees is opgericht in 2013 en gebruikt online content om Duitse hogeschool- en universiteitsstudenten op het gebied van bedrijfskunde, economie en rechten, te helpen zich voor te bereiden op hun examens.
Lees verder

Tijdelijke wet verbetert cyberonderzoek inlichtingendiensten
Het kabinet lanceert een tijdelijke wet die inlichtingendiensten AIVD en MIVD in staat stelt hun bestaande bevoegdheden effectiever en sneller in te zetten tegen cyberdreigingen.
Lees verder

Opnieuw aanhouding in grote bankhelpdeskfraudezaak
Donderdagavond is wederom een verdachte aangehouden in een grote bankhelpdeskfraudezaak. Vorige week zijn er al vijf verdachten opgepakt.
Lees verder