Doorgaan naar hoofdcontent

Nog altijd duizenden pakketjes vast bij Belgische tak PostNL

EMERCE
Nog altijd duizenden pakketjes vast bij Belgische tak PostNL
Nog altijd kunnen duizenden pakjes door de Belgische tak van PostNL niet bezorgd worden. De depots van Wommelgem en Willebroek zijn nog altijd verzekerd na invallen eerder deze week.
Lees verder

Infographic: Nederlanders maken zich grote zorgen over buitenlandse cyberdreiging
Meer dan 80 procent van de Nederlanders zegt zich zorgen te maken over digitale activiteiten van Russische en andere buitenlandse geheime diensten. Daarbij geeft 72 procent van de Nederlanders aan dat buitenlandse partijen die online nepnieuws en desinformatie verspreiden een gevaar zijn voor onze samenleving. Dat blijkt uit onderzoek dat Right Marktonderzoek heeft uitgevoerd onder ruim 1000 Nederlanders.
Lees verder

Emerce Recruitment: AI-tools onderhevig aan algoritmische bias
Kunstmatige intelligentie gaat zeker niet de recruiter vervangen, maar kan wel een rol spelen tijdens het wervings- en selectieproces. Elmira van den Broek promoveert in mei met een onderzoek over hoe een grote multinational samen met een AI-leverancier een AI tool ontwikkelen en deze gebruiken bij het selecteren van personeel. Zij deelt haar inzichten komende dinsdag op Emerce Recruitment in de Meervaart in Osdorp.
Lees verder

Emerce Recruitment: VR als middel bij het vinden van een baan
Technologische oplossingen kunnen mensen aan het werk helpen die eerst niet dat werk konden doen, of zich niet konden voorstellen bepaald werk ooit te doen. Dat is de kern van een presentatie tijdens Emerce Recruitment, morgen in de Meervaart in Osdorp.
Lees verder

Jungle Minds gaat op in Cronos Groep
Jungle Minds wordt onderdeel van de Belgische Cronos Groep. Daarmee is expertise van bijna elke denkbare technologie direct beschikbaar. Een nieuw managementteam uit de eigen gelederen neemt de dagelijkse leiding van het bureau aan het Amsterdamse IJ over.
Lees verder

Dutch Founders Fund stapt in reverse.supply
Dutch Founders Fund leidt een investeringsronde van vijf miljoen euro in het Duitse reverse.supply. Dat helpt modewinkels om gebruikte kleding opnieuw te verkopen via hun sites.
Lees verder

Afhaalpunten Albert Heijn worden pakketkluizen
Albert Heijn, bol.com en Budbee gaan samenwerken om het ophalen en retourneren van pakketten makkelijker te maken. Bij 700 grotere Albert Heijn-winkels komen pakketkluizen te staan waar klanten hun bol.com-pakketten en pakketten van andere - bij Budbee aangesloten webshops - kunnen ophalen en retourneren.
Lees verder

Nieuwe app Financial Times heeft maar beetje nieuws
Voor wie veertig euro per maand te duur is, biedt de Engelse zakenkrant Financial Times ook een uitgekleed online abonnement.
Lees verder

'Apple TV Plus leverde Apple 2,2 miljard dollar op'
Apple zou met zijn betaalde televisiedienst Apple TV Plus vorig jaar zo'n 2,2 miljard dollar hebben omgezet. Dat is in elk geval de schatting van Toni Sacconaghi, een analist voor Bernstein.
Lees verder