woensdag 20 april 2022

Muziekdienst Deezer naar de beurs

EMERCE
Muziekdienst Deezer naar de beurs
De Franse muziekdienst Deezer gaat via een spacdeal naar de beurs tegen een waardering van 1,1 miljard euro.
Lees verder

'Er werken nog steeds kinderen bij PostNL'
Vier maanden na de undercoverreportage van VTM Nieuws en Het Laatste Nieuws is PostNL er nog steeds niet in geslaagd om kinderarbeid bij zijn onderaannemers aan te pakken. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van beide Belgische mediapartners.
Lees verder

Microsoft Nederland kondigt nieuwe directieleden aan
Microsoft Nederland stelt Anna van den Breemer aan als nieuwe Directeur Publieke Sector. Tegelijkertijd start Wibe Spekking in zijn nieuwe functie als CFO bij Microsoft Nederland. Ook treedt Edith Bevers aan als nieuwe Enterprise Commercial (EC) Lead. Allen zullen tevens deel uitmaken van het Senior Leadership Team van Microsoft Nederland.
Lees verder

Netflix verliest voor het eerst abonnees
Netflix merkt nu echt de hevige concurrentie van andere streamingdiensten. De koers kelderde zojuist 23 procent nadat het bedrijf  een verlies van 200.000 abonnees rapporteerde. Het is de eerste keer in tien jaar dat het bedrijf per saldo abonnees kwijtraakt.
Lees verder

'Wetsvoorstellen kabinet te vaak vrijbrief voor verzamelen persoonsgegevens'
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft de indruk dat het kabinet wetsvoorstellen vaak ziet als een vrijbrief voor de overheid om bijna ongelimiteerd persoonsgegevens van burgers te verzamelen, op te slaan of te verspreiden. Dat blijkt uit het jaarverslag van de AP over 2021.
Lees verder

Casper opent nieuwe dark kitchens in Randstad
De Belgische keten van dark kitchens Casper haalt vijf miljoen euro venture capital op en opent nieuwe locaties in vier Nederlandse steden.
Lees verder

Veel afhakers bij Just Eat Takeaway
Just Eat Takeaway verwerkte in het eerste kwartaal 264 miljoen bestellingen, iets minder dan in het tweede coronajaar. De handelsomzet voor alle aangesloten restaurants steeg wereldwijd naar 7,2 miljard euro.
Lees verder

TCL onthult nieuwe nieuwe robotstofzuigers
TCL lanceerde een dezer dagen zijn jongste robotstofzuigers. Met vier zuigkrachtniveaus tot een maximum van 2.700 Pascal (Pa) vegen en dweilen deze nieuwe robots vloeren voor een echt schoon en stofvrij huis.
Lees verder

Decathlon zet verder in op tweedehandsmarkt
Na Frankrijk en Belgiƫ is nu ook Duitsland aan de beurt bij Decathlon om gebruikte sportartikelen van klanten terug te kopen.
Lees verder