donderdag 14 april 2022

Marktplaats gestopt met Gelijk Oversteken

EMERCE
Marktplaats gestopt met Gelijk Oversteken
Marktplaats is gestopt met Gelijk Oversteken, waarmee verkopers hun geld pas kregen als het verkochte product was afgeleverd. Het platform wil een alternatief ontwikkelen.
Lees verder

Illegaal online gokaanbod fors teruggedrongen
Veel illegale aanbieders van online kansspelen hebben in de afgelopen maanden hun aanbod in Nederland gestaakt als gevolg van het nieuwe handhavingsbeleid van de Kansspelautoriteit (Ksa).
Lees verder

VR-bril Apple zou zijn uitgesteld tot 2023
De nieuwe VR-bril van Apple zou zijn uitgesteld tot 2023. Dat beweert in elk geval analist Jeff Pu van Haitong International Securities.
Lees verder

Google investeert in Nederlandse Payaut
Payaut, de automatische betaaloplossing voor online platformen en marktplaatsen, heeft 8 miljoen euro opgehaald. De ronde werd geleid door Gradient Ventures, het op AI-oplossingen gerichte fonds van Google.
Lees verder

Mac-browser voor DuckDuckGo
De privacyvriendelijke zoekmachine DuckDuckGo heeft een eerste Mac browser ontwikkeld, gebaseerd op Apples Safari. Vooralsnog hanteert het bedrijf een wachtlijst.
Lees verder

Ericsson en Nokia schorten activiteiten in Rusland op
De Zweedse leverancier van netwerkapparatuur Ericsson trekt zich tot nader order terug uit Rusland wegens de Oekraïne-oorlog.
Lees verder

Amerikaanse techgiganten in nieuw Europees AI-instituut
In het oosten van Europa verrijst in september een AI-instituut dat wetenschappers en ondernemers uit de wijde regio moet trekken. Door op te treden als geldschieter zorgen Google, Amazon en Deepmind ervoor dat ze voor talent en technologie op de voorste rij zitten.
Lees verder

Forse uitbreiding voor High Tech Campus
De High Tech Campus in Eindhoven wil fors meer bedrijven uit binnen- en buitenland aantrekken. Er komt zo'n 100.000 vierkante meter aan nieuwe bedrijfsruimte bij, meldt het Eindhovens Dagblad.
Lees verder

Resultaten TomTom weer onder druk
TomTom zegt een solide kwartaal af te sluiten, in lijn met de verwachtingen, maar de groepsomzet stond wederom onder druk. Die daalde 2 procent naar 128 miljoen euro. Er werd een verlies geleden van 21,5 miljoen.
Lees verder