maandag 11 april 2022

Lancering nieuw luisteronderzoek NLO vertraagd

EMERCE
Lancering nieuw luisteronderzoek NLO vertraagd
Het Nationaal Luister Onderzoek (NLO) heeft met onderzoekspartners Ipsos en Kantar besloten de lancering van het nieuwe luisteronderzoek uit te stellen tot later dit jaar.
Lees verder

PowNed wil NFT-collecties gaan verkopen
PowNed onderzoekt of er onder zijn achterban interesse is om NFT's van de publieke omroep te kopen. Er wordt gedacht aan drie verschillende, thematische collecties met typische PowNed-beelden.
Lees verder

Getir derde flitsbezorger in Groningen
De stad Groningen verwelkomt na Gorillas en Flink Getir als derde flitsbezorger. De gemeente heeft nog geen actie ondernomen tegen de panden met afgeplakte ramen en trottoirs gevuld met bezorgfietsen.
Lees verder

NPO Start mag exclusieve programmering aanbieden
De publieke omroep (NPO) mag zijn ondemanddienst NPO Start binnenkort uitbreiden en ook exclusieve programmering gaan aanbieden. Dat zegt Martijn van Dam, lid van de Raad van Bestuur van de NPO tegen NU.nl.
Lees verder

Infographic: Russisch-Oekraïense oorlog beïnvloedt online zoekgedrag
De oorlog tussen Oekraïne en Rusland heeft invloed op het online zoekgedrag van Googlegebruikers, zo blijkt uit onderzoek van onlinemarketingbureau DoubleSmart.
Lees verder

Emerce E-Commerce: binnen twee uur verf bezorgen
Onlineverf.nl test binnen twee uur bezorgen in Utrecht en Amsterdam. Dat vertelt directeur Jan-Willem Harmsen in de videocollectie E-Commerce die donderdag live gaat.
Lees verder

'Russen bezitten 130 miljard dollar aan crypto'
Russen bezitten zo'n 130 miljard dollar aan cryptogeld. Dat beweerde de Russische premier Mikhail Mishustin. Zo'n 10 miljoen Russen houden aanzienlijke bedragen in crypto aan.
Lees verder

Ashton Kutcher stapt in Amsterdams The Fabricant
The Fabricant, een modehuis dat louter digitale kleding voor metaversa maakt, heeft een investering opgehaald van dertien miljoen euro. Een van de investeerders is acteur Ashton Kutcher.
Lees verder

Kvk: Hausse aan startende webwinkels ligt achter ons
In maart 2022 is het saldo van de starters en stoppers bij fysieke winkels en markthandel vrijwel nul. Dat wil zeggen, er kwamen net zoveel winkels of marktkramen bij als er verdwenen. Bij de webwinkels is het saldo met 376 nog wel licht positief, maar de hausse aan startende webwinkels zoals die zich in het eerste kwartaal van vorig jaar aftekende, ligt duidelijk achter ons, zo concludeert de Kamer van Koophandel.
Lees verder