donderdag 14 april 2022

Kamerstukken ministerie van EZ: Tijdslijn gebeurtenissen waterinjectie Twente

Tijdslijn gebeurtenissen waterinjectie Twente
Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeert de Kamer over de Tijdslijn gebeurtenissen waterinjectie Twente.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over artikel in Telegraaf onder de titel 'Ergernis mkb over aandeel klimaatkosten'
Minister Jetten (Klimaat en Energie) geeft antwoorden op vragen over een artikel in de Telegraaf van 3 juni 2021 onder de titel 'Ergernis mkb over aandeel klimaatkosten'. De vragen zijn gesteld door het Tweede Kamerlid Leijten (SP).
Lees verder

Kamerbrief overzicht uitgaven en gederfde inkomsten fossiele brandstoffen
Staatssecretaris Van Rij (Fiscaliteit en Belastingdienst) en minister Jetten (Klimaat en Energie) geven de Tweede Kamer een overzicht van alle uitgaven en gederfde inkomsten die samenhangen met fossiele brandstoffen, niet-groene waterstof en biomassa in de periode 2019-2025.
Lees verder

Uitstel beantwoording Kamervragen
Minister Adriaansens (MEZK) meldt dat de antwoorden op vragen over onveilig speelgoed op bol.com later komen dan gebruikelijk. Het Tweede Kamerlid Kathman (PvdA) heeft deze vragen gesteld.
Lees verder

Uitstel beantwoording vragen over mobiele netwerkdekking in Kattendijke
Minister Adriaansens informeert de Tweede Kamer over Uitstel beantwoording vragen over mobiele netwerkdekking in Kattendijke.De vragen zijn gesteld door de leden van Dijk en van den Berg.
Lees verder

Kamerbrief over Stand van zaken invoering van het register met gegevens van uiteindelijk belanghebbend
Minister Kaag van Financien informeert de Tweede Kamer, mede namens de ministers van Justitie en Veiligheid en Economische Zaken en Klimaat, over de stand van zaken van de invoering van het register met gegevens van uiteindelijk belanghebbenden van juridische entiteiten (UBO-register).
Lees verder

Non-paper consultation NLF-industrial_products
Lees verder

Kwartaalrapportage EU-wetgevingsonderhandelingen en EU-raadplegingen
Minister Adriaansens (EZK) stuurt de Tweede Kamer de rapportage van lopende EU-wetgevingsonderhandelingen en de stand van zaken betreffende EU-raadplegingen voor de periode januari tot en met maart 2022 op het terrein van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). Een gelijkluidende brief is naar de Eerste Kamer gestuurd.
Lees verder

EU wetgevingsoverzicht Q1 (31 maart 2022)
Lees verder