Doorgaan naar hoofdcontent

Honor snelste groeier in Chinese smartphonemarkt

EMERCE
Honor snelste groeier in Chinese smartphonemarkt
Voormalig Huawei dochter Honor boekte de snelste groei in de Chinese smartphonemarkt in het eerste kwartaal, hoewel de totale verkoop met 14 procent op jaarbasis is gedaald tot niveaus die in de buurt komen van het eerste kwartaal van 2020.
Lees verder

Proximus sluit solide kwartaal af
Het Belgische Proximus sluit naar eigen zeggen een sterk commercieel kwartaal af, met 38.000 extra mobiele postpaidkaarten, 15.000 extra internet- en 11.000 extra tv-abonnementen.
Lees verder

Fors meer breedbandklanten voor KPN
KPN presteerde goed in het eerste kwartaal. De omzet ging 1,6 procent omhoog naar 1,3 miljard euro, en de nettowinst steeg met 27 procent naar 179 miljoen.
Lees verder

Vervate, The Next Closet en Mutsaers bij Emerce Fashion
Jan-Jaap ten Cate heeft in 2019 het herenkleding merk Vercate opgericht samen met zijn compagnon Rowdy Verkroost. Hun missie is om strijkvrije overhemden te creëren voor de man. Gemaakt van extreem hoge kwaliteit, maar dan voor een eerlijke prijs. In de videocollectie Emerce Fashion, live vanaf 19 mei, vertelt Ten Cate over de start van zijn onderneming.
Lees verder

Yandex verkoopt nieuws- en blogproducten
De Russische techgigant Yandex gaat zijn digitale nieuws- en blogproducten verkopen aan collega VK, zo maakten de bedrijven donderdag bekend.
Lees verder

Hogere omzet voor Icecat
De omzet van Icecat, de Nederlandse leverancier van productinformatie, is in 2021 jaar-op-jaar met 13 procent gestegen tot 11 miljoen euro. De nettowinst over operationele activiteiten steeg in deze periode met 49 procent tot 2,7 miljoen.
Lees verder

'Europese Commissie komt met aanklacht tegen Apple om NFC-chip'
De Europese Commissie gaat onderzoeken of Apple niet illegaal handelt door zijn NFC-technologie in iPhones af te schermen. Dat schrijft The Financial Times op basis van anonieme bronnen.
Lees verder

Personal shopper Lookiero naar Nederland
De Spaanse personal shoppingdienst Lookiero komt binnenkort naar Nederland. Het wordt het tiende land waar het e-commercebedrijf actief wordt.
Lees verder

Dronemaker DJI als eerste Chinese bedrijf weg uit Rusland
Dronemaker DJI Technology Co is het eerste Chinese bedrijf dat alle zakelijke activiteiten in Rusland en Oekraïne tijdelijk zal opschorten.
Lees verder