Doorgaan naar hoofdcontent

H&M opent virtuele showroom

EMERCE
H&M opent virtuele showroom
H&M heeft samen met digitaal bureau Dept een virtuele showroom ingericht. Deze biedt media, influencers en stylisten de mogelijkheid om de collectie van het merk op nieuwe manieren te ontdekken. De virtuele showroom start als pilot in de regio Centraal-Europa.
Lees verder

'Nederlandse webwinkels spotgoedkoop voor investeerders'
Nederlandse webwinkels worden internationaal gezien tegen nogal lage waarderingen verkocht, voor minder dan gemiddelde MKB-bedrijven. Voor de toekomst moeten ze of volume gaan maken of een niche domineren.
Lees verder

VanMoof onthult haar next generation e-bikes
VanMoof heeft haar nieuwste e-bikes onthuld, de VanMoof S5 & A5. Met ultrastille motor, lange-afstandsaccu en de laatste VanMoof-antidiefstaltechnologie.
Lees verder

Big tech moet meebetalen aan toezicht Europa
Grote online platforms zullen tot 0,1 procent van hun jaarlijkse winst moeten betalen voor de toezichtstaken van de Europese Unie. Dat staat in een voorstel over de Digital Services Act (DSA) dat later deze maand wordt goedgekeurd door EU-landen en wetgevers.
Lees verder

Emerce Recruitment: opschalen na corona
Neerlands trots VanMoof heeft een periode van hypergroei achter de rug. Vorig jaar heeft het bedrijf wereldwijd 50 nieuwe vestigingen geopend. Recentelijk zijn 150 nieuwe mensen aangenomen. Tijdens de pandemie was de snelle uitbreiding niet goed mogelijk, vertelde Sjamilla van der Tooren van VanMoof dinsdag op Emerce Recruitment in Osdorp.
Lees verder

Ontwikkelaarscongres Apple weer virtueel
Apple zal ook dit jaar weer een virtuele editie organiseren van zijn ontwikkelaarscongres Worldwide Developers Conference (WWDC), van 6 tot 10 juni. Ontwikkelaars kunnen gratis deelnemen.
Lees verder

Esther Keymolen benoemd tot hoogleraar Regulering digitale technologie
Tilburg University heeft Esther Keymolen per 1 april 2022 benoemd tot hoogleraar Regulering digitale technologie. Met haar onderzoek zal Keymolen bijdragen aan een conceptuele herijking van kernbegrippen als verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid in het juridische domein, die dringend nodig is in een steeds meer data-gedreven samenleving.
Lees verder

Catawiki van Assen naar Amsterdam
Veilinghuis Catawiki verhuist zijn statutaire zetel van Assen naar Amsterdam. Het bedrijkf betrekt een nieuw kantoor in het centrum van Amsterdam, in het voormalige V&D-pand.
Lees verder

Nederlandse Utomik in gamestreaming
Het Nederlandse Utomik lanceert later dit jaar een gamestreamingdienst voor Android-telefoons en bepaalde Samsung-tv's.
Lees verder