vrijdag 22 april 2022

Graduate Entrepreneur Fund haalt 56 miljoen op

EMERCE
Graduate Entrepreneur Fund haalt 56 miljoen op
Investeerder Graduate, dat zich richt op jonge ondernemers, haalt 56 miljoen op voor zijn early stage-fonds.
Lees verder

GitHub blokkeert Russische ontwikkelaars
Ontwikkelaarsplatform GitHub blokkeert alsnog accounts van Russische ontwikkelaars op basis van sanctiewetten van de VS.
Lees verder

Amerikaanse rechtbank: schrapen is geen misdaad
Het zogenoemde schrapen van data is geen misdaad. Dat concludeerde het Ninth Circuit Court of Appeals in de VS in een rechtszaak die LinkedIn heeft aangespannen tegen hiQ Labs.
Lees verder

Elon Musk vergaart 46,5 miljard dollar voor overname Twitter
Elon Musk heeft 46,5 miljard dollar aan financiering geregeld voor de overname van Twitter, zo laat hij donderdag weten.
Lees verder

Rabobank toont CO2-uitstoot betaaltransacties in app
De Rabobank gaat bij klanten die daarmee instemmen de geschatte CO2-uitstoot van hun aankopen in de bankapp tonen. Klanten zouden op deze manier hun koopgedrag kunnen aanpassen en aankopen doen die minder CO2 uitstoten.
Lees verder

Verlies voor Snap door uitdagende advertentiemarkt
Snap, het bedrijf achter Snapchat, noteerde ineens weer een fors verlies van 360 miljoen dollar in het eerste kwartaal, waar in het vierde kwartaal nog winst werd behaald. En ook voor het komende kwartaal zijn de vooruitzichten niet goed door de uitdagende advertentiemarkt.
Lees verder

DEPT doet weer Amerikaanse overname
Het Nederlandse digitale bureau DEPT neemt het Amerikaanse 3Q Digital over. Het aantal medewerkers groeit hiermee met vijfhonderd tot drieduizend.
Lees verder

Emerce Conversion: 'Experimenteren is een mentaliteit'
'Experimenteren is geen hulpmiddel, maar een mentaliteit'. Met dat statement onderstreepte Luis Trindade van Farfetch, het toonaangevende platform voor de luxe mode-industrie, gisteren de belangrijkste boodschap van Emerce Conversion in Maarssen.
Lees verder

Huawei opent eerste Experience Store in Nederland, Samsung opent popup winkel
Op zaterdag 23 april opent Huawei zijn allereerste Experience Store in Nederland, aan de Ferdinand Bolstraat in stadsdeel Zuid in Amsterdam. In dit nieuwe retailconcept van Huawei toont het bedrijf zijn smartwatches, laptops, oordopjes, luidsprekers, tablets en smartphones.
Lees verder