Doorgaan naar hoofdcontent

Flinke winstdaling voor Meta, traagste groei in 10 jaar

EMERCE
Flinke winstdaling voor Meta, traagste groei in 10 jaar
De omzet van Meta steeg afgelopen kwartaal7 procent naar 27,9 miljard dollar, maar het moederbedrijf van Facebook, WhatsApp en Instagram boekte aanzienlijk minder winst: 7,4 miljard tegen 9,4 miljard een jaar geleden. De omzetgroei is de laagste in tien jaar.
Lees verder

PayPal vreest winstdaling door oorlog en inflatie
Betaalbedrijf PayPal realiseerde in het eerste kwartaal een beter dan verwachte omzetgroei, zo'n 6,5 miljard dollar, een stijging van 8 procent. Maar de vooruitzichten zijn somber door de Russische invasie en de inflatie. De winstverwachting is naar beneden bijgesteld.
Lees verder

Hogere winst voor Samsung door geheugenchips
Samsung rapporteerde donderdag een stijging van de kwartaalwinst met 51 procent, grotendeels dankzij de robuuste vraag naar geheugenchips voor datacenters, maar waarschuwde dat de tekorten zullen aanhouden.
Lees verder

Emerce100: de beste bedrijven in e-business 2022
Vandaag is de zeventiende editie van Emerce100 verschenen, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Hierin lees je hoe beslissers uit […]
Lees verder

Hellofresh presteert beter dan verwacht
Omzet en winst van maaltijdbezorger HelloFresh hebben in het eerste kwartaal de verwachtingen ruim overtroffen.
Lees verder

Active Ants opent vijfde fulfilment cente in VK
Active Ants, dochteronderneming van de bpost group, opent in september 2022 haar vijfde fullfilment center. De nieuwste vestiging staat in het Engelse Northampton en is eigendom van M&G Real Estate, de vastgoedbeleggingstak van M&G plc.
Lees verder

'Online abonnement opzeggen nog te vaak te moeilijk'
Een op de vier bedrijven die online zijn diensten aanbiedt, maakt het voor consumenten te moeilijk om online op te zeggen. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Daarmee overtreden de bedrijven de wet.
Lees verder

MediaMarkt kiest voor social bureau Somention
Het social media bureau Somention gaat aan de slag met webcare, community management en monitoring voor alle sociale kanalen van MediaMarkt Benelux zoals Facebook, Instagram, TikTok, YouTube en Twitter.
Lees verder

Kwart Belgische jongeren 'digitaal achtergesteld'
Een kwart van de Belgische jongeren is weinig digitaal. Dat blijkt uit de jaarlijkse digimeter, een studie van Imec naar het mediagebruik van Vlamingen ouder dan 16 jaar.
Lees verder