donderdag 14 april 2022

Emerce E-Commerce: ‘Straks online betalen met je pinpas’

EMERCE
Emerce E-Commerce: 'Straks online betalen met je pinpas'
In de nabije toekomst kun je ook met je pinpas online betalen. Dat belooft Hugo Reijkens, Digital Payments Director van Mastercard Nederland, bij Emerce E-Commerce. "We gaan de huidige Maestro standaard uitfaseren en maken betalen nog makkelijker."
Lees verder

SPAR eerste gemakswinkel die boodschappen laat bezorgen via thuisbezorgd.nl
SPAR Nederland en Thuisbezorgd.nl starten een proef om boodschappen te bezorgen in Nederland via het platform. Van brood, melk tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.
Lees verder

Emerce E-Commerce: Toon daadkracht in retail
Decentrale marktplaatsen, waarin lokale 'retailparels' samen een ketting vormen, kunnen tegenwicht bieden aan de dominantie van Big Tech. Ook overheden kunnen en zullen de macht van de grote techspelers beperken, dankzij nieuwe regelgeving die zorgt voor een eerlijker speelveld. "We moeten uitkijken dat het handelssurplus niet naar het buitenland weglekt," stelt strateeg Daniel Klomps op Emerce E-Commerce.
Lees verder

Belgische WhatsApp voor crisiscommunicatie
Er komt een Belgische WhatsApp voor crisiscommunicatie, zo meldt de krant La Libre Belgique.
Lees verder

Emerce Retail: Intergamma wil de snelle klant faciliteren
Intergamma, het bedrijf achter de bouwformules Gamma en Karwei, gaat bestellingen nog niet meegeven aan flitsbezorgers, maar werkt wel aan bestellingen die binnen een uur kunnen worden opgehaald bij de winkels. Dat vertelde Anouk Beeren van Intergamma op Emerce Retail in Maarssen.
Lees verder

Emerce E-Commerce: Mutsaers naar 30 procent online verkoop
Het bedrijf bestaat al sinds 1962 en maakt in Kaatsheuvel nog steeds uiteenlopende tassen, zelfs voor laptops. De coronacrisis was de aanleiding om de webwinkel van Mutsaers opnieuw in te richten. Van Lightspeed werd gemigreerd naar Shopify.
Lees verder

Emerce Retail: Blokker gelooft in zelf bezorgen vanuit de winkel
Blokker experimenteert in dertig stedelijke winkels met bezorgen vanuit de winkel. Een kleine zeventig producten kunnen besteld worden, vaak nog dezelfde dag. Dat vertelde Martin van Velzen, directeur marketing en e-commerce, op Emerce Retail in Maarssen.
Lees verder

Elon Musk doet bod op alle aandelen Twitter
Techondernemer Elon Musk wil Twitter van de beurs halen en doet een bod op alle uitstaande aandelen. Daarvoor wil hij 43,4 miljard dollar op tafel leggen. "Dit is mijn enige bod. Als het niet wordt geaccepteerd moet ik me bezinnen op mijn rol als aandeelhouder", aldus Musk.
Lees verder

Amazon-verkopers betalen 5% extra crisiscommissie
Amazon gaat verkopers in de VS vijf procent extra commissie in rekening brengen om hogere brandprijzen en inflatie door te berekenen.
Lees verder