dinsdag 19 april 2022

Emerce E-Commerce: ‘Bol.com voor de foodprofessional’ slaat vleugels uit

EMERCE
Emerce E-Commerce: 'Bol.com voor de foodprofessional' slaat vleugels uit
De pilot van QSTA Nederland moet binnenkort naar heel Europa worden uitgerold. QSTA is een marktplaats voor voedingsproducenten die aan professionele markt leveren. Zelf noemt het bedrijf zich de 'bol.com voor de foodprofessional'.
Lees verder

Nederlandse phishingsites waren in 2021 gemiddeld 19 uur online
Phishingsites met malware zijn gemiddeld negentien uur actief voordat ze worden weggehaald. Dat schrijft domeinorganisatie SIDN in zijn jaaroverzicht. Het is een lichte verbetering: In 2020 bedroeg de gemiddelde levensduur nog 22 uur en in 2019 waren dergelijke sites gemiddeld 30 uur in de lucht.
Lees verder

Podcastapp Podimo van start in Nederland
De Deense podcastapp Podimo is van start gegaan in Nederland en rekent vijf of tien euro per maand om podcasts, waaronder exclusieve, en audioboeken te beluisteren.
Lees verder

'Bestuur Twitter overweegt gifpil tegen Musk'
Het ziet er niet naar uit dat Elon Musk volledig eigenaar wordt van Twitter. Bloomberg meldt dat het bestuur een defensieve gifpilstrategie overweegt.
Lees verder

T-Mobile: kosten vast internet blijven te hoog voor consument
T-Mobile vindt het 'teleurstellend' dat de Autoriteit Consument en Markt (ACM) niet met een eigen ontwerp marktanalysebesluit voor regulatie van de vaste telecommarkt komt, maar meegaat in een commercieel voorstel van KPN, de dominante marktpartij. Hierdoor blijft snel vast internet thuis of op kantoor zeker 25 procent te duur in Nederland en wordt innovatie niet gestimuleerd.
Lees verder

'Zakelijke pc's niet klaar voor Windows 11′
Nog niet eens de helft van zakelijke pc's is klaar voor een automatische upgrade naar Windows 11. Minder dan twee procent heeft de overstap gemaakt, zo blijkt uit onderzoek van Lansweeper.
Lees verder

Infographic: Instagram statistieken die iedereen zou moeten weten
Wanneer we denken aan social media marketing, komt Instagram vaker wel dan niet in ons op. Per slot van rekening maken veel influencers gebruik van Instagram en zijn er al miljoenen merken op het platform te vinden. In onderstaande infographic verkennen we enkele verbluffende statistieken rond Instagram.
Lees verder

Emerce Conversion: hoe activeer je het onbewuste brein?
Chantal van den Berg, expert op het gebied van neuromarketing, neurowetenschappen en gedragspsychologie, opent komende donderdag Emerce Conversion in InnStyle in Maarssen. Ze werkte in commercie, marketing en consultancy en schreef het boek Breinspel, dat vertelt hoe je het onbewuste brein kunt activeren.
Lees verder

Elon Musk wil Twitter nog niet opgeven
Elon Musk geeft het plan om Twitter over te nemen nog niet op, ook niet nu het bestuur een zogeheten gifpil wil inzetten om hem tegen te houden.
Lees verder