donderdag 7 april 2022

Doe mee aan het Nationale Laadonderzoek 2022

Doe mee aan het Nationale Laadonderzoek 2022

Rijdt u elektrisch? Heeft u ervaring met verschillende type laadpalen en/of elektrisch laden op vakantie?

Lees verder

Start-up Nostics: Als je de wereld wilt redden, moet je buiten de landsgrenzen kijken

Nostics is een innovatieve start-up in de medische diagnostiek. Het bedrijf ontwikkelde een platform waarmee je razendsnel op virussen en bacteriën kunt testen. Dit jaar gooiden ze hoge ogen op de befaamde techbeurs CES2022. We spreken met operationeel directeur en mede-oprichter, Eva Rennen.

Lees verder

Colombia: Nederland Paviljoen op ACODAL water-, afval- en energiecongres 2022

Bent u actief in de water-, afval- en/of energiesector? En wilt u graag zakendoen in Colombia? Doe dan mee met de gezamenlijke Nederlandse deelname aan het 65ste ACODAL-congres. Van 13 tot en met 15 juli zijn maximaal 10 bedrijven welkom in het Nederland Paviljoen op de beurs in Bogotá.

Het ACODAL water-, afval- en energiecongres is dit jaar verhuisd naar het centraal gelegen Bogotá. De nieuwe locatie behoort tot de modernste in Latijns-Amerika en voldoet aan de COVID-19-protocollen.

Lees verder

Sterk in digitalisering? Onderzoek uw kansen in Zuid-Afrika

Het toerisme kreeg harde klappen tijdens de coronacrisis, maar verder groeit de handel tussen Zuid-Afrika en Nederland.

Lees verder

Symposium De waarde van systeemintegratie

Wat is de echte waarde van systeemintegratie voor het energiesysteem van de toekomst? Kom naar ons symposium en ga direct aan de slag met nieuwe programma's, samen met innovatieve ondernemers, wetenschappelijk toptalent, netbeheerders en ambtenaren. Laat u daarbij inspireren op onze innovatiemarkt met presentaties en demo's.

Lees verder