Doorgaan naar hoofdcontent

Afgelast - Voorbereidingsbijeenkomst tuinbouw en cold chain logistics China

Afgelast - Voorbereidingsbijeenkomst tuinbouw en cold chain logistics China

De voorbereidingsbijeenkomst gaat niet door.

Wilt u meer weten over tuinbouw en de koude keten logistiek in China? Kom dan op dinsdag 26 april naar de bijeenkomst ter voorbereiding op de handelsmissie naar China. Het evenement vindt plaats in het World Horti Center in Naaldwijk.

Lees verder

Ondernemersupdate situatie Oekraïne en Rusland

Doet u zaken met Rusland, Belarus of Oekraïne? En bent u getroffen door de gevolgen van de situatie in deze landen? Meld u dan aan voor het webinar 'Ondernemersupdate situatie Oekraïne en Rusland', op dinsdag 12 april 2022, van 14:30 - 16:00 uur.

Lees verder

'In Trio naar Bio': missie biologische sector naar Wallonië en Luxemburg

Zoekt u interessante mogelijkheden voor uw biologische bedrijf op de Waalse en Luxemburgse markt? Of wilt u meer inzicht krijgen in wie daar uw belangrijkste gesprekspartners zijn? Meld u dan aan voor de missie naar Wallonië en Luxemburg, 'In Trio naar Bio' van 8 tot en met 11 mei.

Wallonië en Luxemburg zijn kansrijke afzetmarkten voor biologische handelaars en verwerkers.

Lees verder

"Verduurzamen met biohars is het bouwen van de toekomst"

Henk Loves van Bouwgroep Emmen en Erik Oesterholt van Plantics zien dat de bouw moet veranderen. De CO₂-uitstoot moet omlaag. Ze pionieren op dit gebied en met succes. "Van natuurlijke materialen en onze biologische hars bouwmaterialen maken, dat zien wij als de toekomst."

Lees verder

Budget subsidie circulaire ketenprojecten hoger en bredere doelgroep
Machine vermaalt plastic

Ondernemers kunnen van 3 mei tot 30 september 2022 weer subsidie circulaire ketenprojecten aanvragen. Dit jaar is er meer budget beschikbaar, namelijk een bedrag van € 6.125.000.

Lees verder