vrijdag 15 april 2022

Aanhoudingen in onderzoek naar cryptovaluta

EMERCE
Aanhoudingen in onderzoek naar cryptovaluta
In een lopend onderzoek naar oplichting met cryptovaluta heeft de politie dinsdag drie mannen uit Almelo aangehouden. Het gaat om een onderzoek naar de token Chibi Neko.
Lees verder

'Verkoop van tweedehands kleding niet duurzaam'
Het kopen van tweedehands kleding is erg in opkomst. Met name bij jongeren die het belangrijk vinden om duurzame kledingkeuzes te maken. Ook wordt tweedehands kleding door hen vaak als trendy en onderscheidend gezien om een eigen kledingstijl te creëren. Duurzaam is de praktijk echter niet, zegt Dirk Mulder, Sector specialist Trade & Retail, ING Sector Banking, tegen het ANP.
Lees verder

Emerce E-Commerce: een chatbot kan niet alles
Het Deense Hobbii verkoopt online en via acht winkels een selectie aan garen, eco-garen, breinaalden, haaknaalden, boeken, klossen en diverse brei accessoires en heeft daar aardig wat succes mee. Er werken 400 mensen, vertelt Kasper Tvernø Hartvigsenshares op Emerce Commerce.
Lees verder

About You opent winkel met NFT-kleding
Modewinkel About You wil NFT's uit de kledingwereld voor iedereen toegankelijk maken en lanceert daartoe het platform Hypewear.io.
Lees verder

Emerce Retail: Kruidvat wil bol.com verslaan met eigen bezorgers
Kruidvat wil bol.com of Amazon gaan bestrijden met een eigen logistiek netwerk. "We hebben alleen al duizend winkels in Nederland. We zijn nooit verder dan vijftien minten verwijderd van de consument. Vanuit die winkels kunnen we bijvoorbeeld medicijnen thuis bezorgen." Dat vertelde directeur e-commerce Roland Van Den Berg van moederbedrijf A.s. Watson gisteren op Emerce Retail in Maarssen.
Lees verder

Quartz laat paywall vallen, zoekt verdienmodel
De Amerikaanse online nieuwssite Quartz haalt de betaalmuur van zijn site. Het bedrijf zoekt naar een winstgevend verdienmodel dat abonnementen en reclame-inkomsten combineert.
Lees verder

Emerce E-Commerce: Tulpen.nl lonkt naar Duitsland
Tulpen.nl, nu nog actief op de Benelux markt, overweegt uit te breiden naar Duitsland. Dat onthult Luc van Saase van de online tulpenverkoper in de videocollectie Emerce E-Commerce. "We moeten daar nog wel goed naar kijken, want de Duitse markt is minder digitaal ontwikkeld."
Lees verder

Spotify voegt live audio toe aan app
Spotify voert stapsgewijs een nieuw audioproduct toe aan zijn mobiele app: live audio.
Lees verder

Emerce E-Commerce: Zeeman gaat voor de kanalenmix
"Je moet zijn waar je klant zit." Alex Bloemendal, eCommerce manager van Zeeman, maakt er bij Emerce E-Commerce Videocollection geen geheim van dat zijn bedrijf niet op bol.com zit om geld te verdienen. De discountketen moet het hebben van betaalbare producten.
Lees verder