Doorgaan naar hoofdcontent

Xiaomi met ‘hypermoderne videostudio’

EMERCE
Xiaomi met 'hypermoderne videostudio'
Xiaomi lanceert de 12 series, door het bedrijf zelf omschreven als een een hypermoderne videostudio en entertainment-krachtpatser.
Lees verder

Ierse privacyboete voor Meta
Meta, het moederbedrijf van Facebook, heeft een boete van 17 miljoen euro gekregen van de Ierse privacywaakhond. Het bedrijf heeft de privacyregels van de Europese Unie overtreden door een reeks datalekken op Facebook in 2018.
Lees verder

Dealerdirect met Ikwilvanmijfietsaf.nl, 'de tijd is nu rijp'
Inkoopplatform Dealerdirect, bekend van ikwilvanmijnauto.nl, breidt zijn dienst uit met fietsen. Particulieren kunnen er hun gebruikte tweewieler aanbieden om binnen een week een bod van een handelaar te ontvangen.
Lees verder

Amazon mag van EU Amerikaanse filmstudio MGM kopen
De EU ziet geen bezwaren in de overname van de legendarische filmstudio's van MGM door Amazon. Met het MGM-portfolio wil Amazon de concurrentie met Netflix verstevigen.
Lees verder

Ban Instagram raakt Russische ondernemers
Met het verbannen van Instagram raakt Rusland ook veel kleine Russische ondernemers, zo schrijft The Moscow Times. Het platform is sinds maandag in Rusland niet meer bereikbaar.
Lees verder

E-commerce Nederland en Thuiswinkel.org gaan samenwerken
Brancheverenigingen E-commerce Nederland en Thuiswinkel.org gaan samenwerken. Beide organisaties hebben de ambitie om de e-commercesector verder te brengen en te helpen professionaliseren.
Lees verder

Overnamegeruchten rondom maaltijdbezorger JET
Volgens Betaville, een blog over fusies en overnames, zou Uber Technologies (Uber) mogelijk interesse hebben in een overname van maaltijdbezorger JET. Ook zou JET volgens dezelfde website 'strategische opties' evalueren en daarvoor zakenbankiers hebben ingehuurd.
Lees verder

BMW iX Flow: nieuwe dag, nieuwe jas
De BMW iX bestaat al even, de Flow-editie is nieuw en brengt heel veel nieuwe technologie onder het dak van de bestuurder.
Lees verder

Freerk Wind nieuwe directeur Kabelnoord
Freerk Wind (53) uit Akkrum is benoemd als nieuwe directeur bestuurder van kabelbedrijf Kabelnoord. De benoeming is gedaan op voordracht van de Raad van Commissarissen.
Lees verder