Doorgaan naar hoofdcontent

Wat is CRM?

De Zaak
Wat is CRM?

CRM staat voor Costumer Relationship Management en dient om jouw bedrijf te ondersteunen in interacties met klanten. Het is dus eigenlijk een klantenbeheersysteem dat je helpt in het behouden van goede relaties met klanten.

The post Wat is CRM? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Personeelsdossier en bewaartermijnen

Als werkgever ben jij verantwoordelijk voor het bewaren, maar ook voor het op tijd vernietigen van gegevens. In een personeelsdossier staan veel medewerkergegevens en hiervoor gelden bepaalde regels en richtlijnen. De stelregel is: je mag gegevens niet langer bewaren dan nodig. Dit om de privacy van de (oud)medewerkers te kunnen garanderen. Maar welke termijnen hangen er aan de verschillende gegevens en waarom? Je lees het in dit artikel.

The post Personeelsdossier en bewaartermijnen appeared first on De Zaak.

Lees verder

Bedrijf verkopen: de 5 do's en 5 don'ts

Je wilt jouw bedrijf verkopen, maar hoe pak je dit het beste aan? Brookz geeft je 5 do's en 5 dont's om de kans op een succesvolle bedrijfsverkoop zoveel mogelijk te vergroten.

The post Bedrijf verkopen: de 5 do's en 5 don'ts appeared first on De Zaak.

Lees verder

"Samen ondernemen is intensiever dan een relatie"

Ze zijn verschillende types, maar Roel Schatorjé en Paul Sintnicolaas zien dezelfde stip op de horizon voor hun uitwisbare notitieboekjes van steenpapier. Beiden hebben een hands-on mentaliteit en houden van aanpakken. En van geen bemoeienis van buiten (lees: investeerders).

The post "Samen ondernemen is intensiever dan een relatie" appeared first on De Zaak.

Lees verder

Dit is wat je over de gevolgen van de oorlog in Oekraïne moet weten

De oorlog in Oekraïne is 1800 km van ons vandaan, maar voelt toch dichtbij. Elke dag schrikken we weer van de heftige beelden van steden die volledig worden verwoest. Als mens leven we mee, maar als ondernemer heb je uiteraard ook vragen.

The post Dit is wat je over de gevolgen van de oorlog in Oekraïne moet weten appeared first on De Zaak.

Lees verder

Zo is gebruik maken van het STAP-budget een win-win

Blijven ontwikkelen en leren is niet weg te denken uit deze tijd. De wereld ontwikkelt zich razendsnel en verandert continu. Des te belangrijker is het dat jij als bedrijf, samen met jouw personeel, meegroeit. Het STAP-budget, ofwel het STimulerings Arbeidsmarkt Positie budget, van de overheid helpt je hier een handje bij. Wat betekent dit budget en hoe maak je hier gebruik van?

The post Zo is gebruik maken van het STAP-budget een win-win appeared first on De Zaak.

Lees verder