maandag 7 maart 2022

Wat doet De Zaak voor Oekraïne?

De Zaak
Wat doet De Zaak voor Oekraïne?

De aanval van Rusland op Oekraïne is een aanval waarbij veel slachtoffers vallen. De Zaak veroordeelt de aanval dan ook uitdrukkelijk en zal de slachtoffers van het conflict op de volgende manieren steunen.

The post Wat doet De Zaak voor Oekraïne? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Creddo helpt ondernemers met het verkrijgen van zakelijke financieringen

Als starter of zzp'er een zakelijke lening afsluiten. Dat blijkt in de praktijk vaak lastiger dan gedacht. De Zweedse fintech Creddo heeft een nieuwe vergelijkingstool geïntroduceerd in Nederland om dat probleem op te lossen. Ook ondernemers die als start-up beginnen en nog niet veel hebben omgezet, kunnen toch in aanmerking komen voor een zakelijke lening. De nieuwe vergelijkingstool wordt gezien als een volledig nieuwe manier om ondernemers en verstrekkers van zakelijke leningen sneller met elkaar in contact te brengen.

The post Creddo helpt ondernemers met het verkrijgen van zakelijke financieringen appeared first on De Zaak.

Lees verder

Alles wat je moet weten over het huren van een auto voor je zakenreis

Een auto huren voor zaken is altijd een beetje verwarrend. Mag een bedrijf een auto huren voor een werknemer? Wie betaalt de rekening? Krijg je eventuele kosten vergoed? Ga je met een basic economy-auto of moet je iets leukers huren om indruk te maken op klanten? Hoe zit het met verzekeringen? Er zijn veel vragen die je hebt over het huren van een auto voor je zakenreis! Het is belangrijk om te chatten met je manager of iemand van de personeelsafdeling (HR) die kennis heeft van reisprotocollen voordat je boekt. Anders loop je mogelijk cruciale kortingen, mazen of details mis bij het huren van een auto voor zakelijk gebruik. Het huren van een zakelijke auto kan ook vrij eenvoudig en gemakkelijk zijn. Dit is wat je moet weten.

The post Alles wat je moet weten over het huren van een auto voor je zakenreis appeared first on De Zaak.

Lees verder

Een aantal gebruikstips voor LED lampen

Je hebt een paar LED lampen gekocht en het prijskaartje is helaas niet super laag. Je wil dus zo lang mogelijk van je lampen genieten. Gelukkig hebben wij een aantal gebruikstips voor het gebruik van LED lampen in huis. Je weet hoe je het beste om kan gaan met LED.

The post Een aantal gebruikstips voor LED lampen appeared first on De Zaak.

Lees verder

3 tips om de luchtkwaliteit in uw bedrijf onder controle te krijgen

De pandemie heeft ervoor gezorgd dat we heel anders zijn gaan kijken naar ventilatie in gebouwen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het ventileren van kamers het aantal coronabesmettingen fors kan laten dalen. Voorkom ziekteverspreiding binnen uw bedrijf dan ook op deze manier. Dit zal namelijk niet alleen helpen bij COVID-19, maar bijvoorbeeld ook bij de griep.

The post 3 tips om de luchtkwaliteit in uw bedrijf onder controle te krijgen appeared first on De Zaak.

Lees verder

Dit zijn de voor- en nadelen van het uitbesteden van SEO

SEO, een afkorting van search engine optimization, is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden voor websitehouders. Het is de tegenhanger van SEA, wat staat voor search engine advertising. Met SEA scoor je voornamelijk op de korte termijn, terwijl je met SEO de focus op de langere termijn legt. Doel is om uiteindelijk organische bezoekers naar je website te trekken, door goede posities te bemachtigen op relevante zoektermen voor je website. Dit is op de lange termijn goedkoper, dan het voortdurend investeren in advertenties binnen de zoekmachine.

The post Dit zijn de voor- en nadelen van het uitbesteden van SEO appeared first on De Zaak.

Lees verder