Doorgaan naar hoofdcontent

‘Vraag naar iPhone SE valt tegen door hyperinflatie’

EMERCE
'Vraag naar iPhone SE valt tegen door hyperinflatie'
Apple is van plan om volgend kwartaal ongeveer 20 procent minder iPhone SE's te produceren dan oorspronkelijk gepland. Dat melden bronnen aan Nikkei Asia.
Lees verder

Uber mag blijven rijden in Londen
Uber mag de komende tweeënhalf jaar blijven rijden met privé-huurauto's in Londen.
Lees verder

4NG voegt theFactor.e toe aan groep van digitale bureaus
4NG neemt het Gronings digitale bureau theFactor.e (TFE) over. Met de overname haalt 4NG veel gespecialiseerde kennis over UX-research en technologische kennis over Bloomreach en Sitecore in huis.
Lees verder

Slimme auto's dragen bij aan veiliger wegverkeer
Auto's gaan wegbeheerders helpen door hen continu te informeren over hoe de weg erbij ligt. Zo krijgen de wegbeheerders een frequenter en completer beeld van de onderhoudstoestand en van verkeersonveilige situaties op de weg. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat gaat hiervoor een samenwerking aan met Mercedes-Benz.
Lees verder

Stichting claimt bijna 5 miljard euro van Apple namens Europese consumenten
De Nederlandse Stichting Consumer Competition Claims dient een collectieve schadeclaim van bijna 5 miljard euro in tegen Apple. Dit doet zij namens bezitters van iPhones en iPads die vanaf september 2019 in de EU een betaalde app kochten of binnen een app aankopen hebben gedaan.
Lees verder

GlasDraad tekent convenant glasvezel Zeeuws-Vlaanderen
GlasDraad heeft een convenant getekend met drie wethouders van Terneuzen, Sluis en Hulst, gedeputeerde Jo-Annes de Bat van de provincie Zeeland en dijkgraaf Toine Poppelaars van waterschap Scheldestromen om inwoners en bedrijven in de kleine dorpen en polders te voorzien van snel internet.
Lees verder

Nieuwe feature TikTok: kijkgeschiedenis
TikTok werkt aan een nieuw onderdeel waarmee het mogelijk wordt om bekeken filmpjes terug te kijken.
Lees verder

Emerce Retail: de nieuwe app van HEMA
Midden in de corona pandemie lanceerde HEMA haar nieuwe app met een duidelijke focus op shoppen in combinatie met haar loyaliteitsprogramma. En in februari 2021 was de volledige app ook geschikt voor onze zuiderburen. De app is voor klanten én voor HEMA een groot succes gebleken, maar waarom eigenlijk? Je hoort het van Floor Brink Voerman en Pieter Jongerius van Fabrique tijdens Emerce Retail op 14 april in Maarssen.
Lees verder

Nepreviews en misleidende zoekresultaten vanaf mei 2022 wettelijk verboden
Een verbod op het (laten) plaatsen van valse consumentenbeoordelingen bij webwinkels en digitale platforms gaat vanaf 28 mei dit jaar in. De Eerste Kamer heeft vandaag ingestemd met het wetsvoorstel modernisering consumentenbescherming van ministers Micky Adriaansens (Economische Zaken en Klimaat) en Franc Weerwind (Rechtsbescherming) dat diverse regels in de digitale economie aanscherpt om consumenten duidelijker en eerlijker te informeren.
Lees verder