woensdag 2 maart 2022

Verdiepingssessies Zonnepanelen op maatschappelijk vastgoed: knelpunten en mogelijke oplossingen

Verdiepingssessies Zonnepanelen op maatschappelijk vastgoed: knelpunten en mogelijke oplossingen

Denkt u als ambtenaar aan zonnepanelen op scholen, ziekenhuizen, sportkantines, gemeentehuizen of culturele centra? En wilt u graag weten hoe (andere) gemeentes dit aanpakken? Laat u inspireren in deze verdiepingssessies 'Zonnepanelen op uw maatschappelijk vastgoed: knelpunten en mogelijke oplossingen'.

Lees verder

Nieuwe sancties tegen Rusland: hoe raakt dat uw handel?

De Europese Unie heeft in verband met de situatie in Oekraïne verschillende nieuwe sancties ingesteld tegen Rusland. Deze hebben gevolgen voor Nederlandse ondernemers die zakendoen met dit land.

Lees verder

Innovatiemissie India: digitale oplossingen voor antimicrobiële resistentie (AMR)

Antimicrobiële resistentie (AMR) is een wereldwijde bedreiging veroorzaakt door overmatig gebruik van antibiotica. Dit heeft grote negatieve gevolgen voor de gezondheid van mens en dier. AMR stopt niet bij grenzen van landen of sectoren. Het is een complexe opgave en vereist een '1 gezondheid'-benadering, met focus op vooral de water-, landbouw- en gezondheidssector.

Lees verder

Laatste TVL-periode geopend

De laatste periode van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) ging gisteren (28 februari) open. TVL Q1-2022 staat 4,5 week open, tot 31 maart 2022.

Lees verder

Veel subsidiemogelijkheden voor energie- en klimaatinnovatie vanaf april

Er zijn de komende tijd volop subsidiemogelijkheden voor energie- en klimaatinnovatie. Begin april gaan naar verwachting 4 regelingen open voor ondernemers, wetenschappers en kennisinstellingen.

Lees verder