dinsdag 8 maart 2022

Springbok koopt digital agency Dawn

EMERCE
Springbok koopt digital agency Dawn
Het Belgisch-Nederlandse digitale bureau Springbok koopt het Amsterdamse creatieve en strategische bureau Dawn.
Lees verder

AH Compact breidt verder uit
Albert Heijn voegt 390.000 nieuwe huishoudens in de regio Haaglanden toe aan AH Compact, de gratis bezorgdienst speciaal voor kleine huishoudens. Met deze uitbreiding is de gratis bezorgservice nu beschikbaar voor één op de vijf Nederlandse huishoudens.
Lees verder

Coinbase blokkeert 25.000 Russische crypto-portefeuilles
Coinbase, een van de grootste cryptomarktplaatsen, heeft zeker 25.000 crypto-portefeuilles van Russische personen en entiteiten geblokkeerd.
Lees verder

Nog eens honderden klachten van Schrems over cookiewalls
Zo'n 270 websites hebben een klacht ontvangen over de wijze waarop zij een cookiewall toepassen. De vorm ervan is niet duidelijk, misleidend of niet compleet. De Oostenrijkse burgerrechtenorganisatie nyob stuurt nu waarschuwingen, over twee maanden aanklachten.
Lees verder

Beveiliger waarschuwt voor LinkedIn phishing
Phishing-aanvallen die zich voordoen als e-mails van LinkedIn zijn sinds begin februari met 232 procent gegroeid, volgens cybersecuritybedrijf Egress.
Lees verder

Energieleverancier claimt met nieuwe tool 'optimale transparantie'
Een nieuwe online energie-aanbieder Omnia Energy claimt de meest transparante energieleverancier van Nederland te worden. De nieuwkomer biedt stroom en gas aan tegen kostprijs zonder winstopslag. Met een zelfontwikkelde tool kunnen klanten hun facturen inzien, hun abonnementsvorm aanpassen en ook in het verleden kijken.
Lees verder

YouTube strooit miljoenen als aas voor podcasters
Google trekt de portemonnee om podcasters te stimuleren om video's te maken en op YouTube te zetten.
Lees verder

The Moscow Times verhuist naar Amsterdam
De redactie van het onafhankelijke Russische nieuwsmedium The Moscow Times van Derk Sauer zal voorlopig zijn intrek nemen op het hoofdkantoor van DPG Media in Amsterdam, waar ook de redacties van de Volkskrant, Trouw en Het Parool zitten.
Lees verder

Apple lanceert nieuwe iPhone SE, iPad Air en Mac Studio
Apple lanceerde vanavond nieuwe versies van iPhone SE en iPad Air en een geheel nieuw product genaamd Mac Studio, een professionele versie van de MacMini. Inclusief de snelste M1 chip van Apple tot nu toe: Ultra.
Lees verder