zaterdag 5 maart 2022

Russische propagandazender RT naar Rumble

EMERCE
Russische propagandazender RT naar Rumble
De Russische staatsgestuurde nieuwszender RT is 'gevlucht' naar Rumble, een alternatieve YouTube, na een wereldwijde boycot.
Lees verder

Horren.com breidt uit naar 5000 vierkante meter
Horren.com heeft voor de derde keer in vijf jaar tijd het bedrijfspand flink uitgebreid. De verkoper van van horren op maat ziet door de uitbreiding het aantal vierkante meters bedrijfsoppervlak met 65 procent toenemen. Woensdag 30 maart wordt de extra productieruimte in Middelburg officieel in gebruik genomen.
Lees verder

CNN bevestigt komst eigen streamingdienst
CNN heeft bevestigd dat het dit voorjaar een nieuws- en entertainmentstreamingservice CNN + zal lanceren voor aanvankelijk 2,99 dollar per maand.
Lees verder

Hangouts wordt nu echt Google Chat
Deze maand wordt Googles berichtendienst Hangouts definitief ingeruild voor Google Chat.
Lees verder

Linux ransomware toegenomen met 146 procent
Het percentage Linux ransomware met unieke (nieuwe) code laat een groei zien van maar liefst 146 procent, volgens de jaarlijkse X-Force Threat Intelligence index van BM Security.
Lees verder

Facebook verboden in Rusland, Microsoft, Samsung en Booking staken verkoop
Microsoft kondigt een reeks van sancties tegen Rusland aan. Apps voor staatgesponsorde media zoals Russia Today (RT) en Sputnik worden uit de Microsoft Store geweerd.
Lees verder

'Fabrikanten informeren onvoldoende over updates'
Fabrikanten van slimme producten informeren consumenten onvoldoende over hoelang ze updates kunnen verwachten. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Maar een op de vijf fabrikanten informeert over updates.
Lees verder

Infographic: LinkedIn profiel foto
Hoe belangrijk is je LinkedIn profielfoto? Belangrijk genoeg, zo blijkt uit een enquête van Passport Photo Online. Tachtig procent van de respondenten was het ermee eens dat de LinkedIn-profielfoto van een kandidaat wordt meegewogen.  70 procent zegt dat ze een kandidaat hadden afgewezen vanwege hun profielfoto en 96 procent vindt dat een professionele LinkedIn-profielfoto vertrouwen wekt.
Lees verder

Yorick Naeff (BUX): 'Het is een groeiende uitdaging om binnen de regels te innoveren'
Met onder andere Prosus en Tencent aan boord moet het Nederlandse BUX de komende jaren extra hard doorgroeien. Daarvoor wordt de organisatie achter de beleggingsapp veranderd en worden er nieuwe markten gecreëerd. Maar als Nederlandse fintech zijn er extra groeidrempels te slechten, stelt CEO Yorick Naeff. "Verhuizen kan een optie worden."
Lees verder