dinsdag 15 maart 2022

Russische investeerder in Getir op de schopstoel

EMERCE
Russische investeerder in Getir op de schopstoel
Getir staat gereed om maatregelen te nemen wanneer zijn Russische investeerder Winter Capital wordt gesanctioneerd.
Lees verder

Apple-leverancier Foxconn sluit fabrieken wegens COVID
Apple-leverancier Foxconn heeft zijn activiteiten in fabrieken in Shenzhen opgeschort, nadat de stad een lockdown heeft aangekondigd om een golf van Omicron-gevallen te op te vangen.
Lees verder

Yuga Labs koopt CryptoPunks en Meebits
Yuga Labs, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de Bored Ape Yacht Club NFT-collectie, heeft CryptoPunks en Meebits overgenomen van Larva Labs.
Lees verder

Cryptokantoor Bitvavo nieuwe partner KNVB
Het Europees werkende wisselkantoor voor cryptomunten Bitvavo is een nieuwe partner van voetbalbond KNVB. De samenwerking loopt tot en met 2024.
Lees verder

ACM: Online marketingbedrijf Allfree misleidt consumenten
Het online marketingbedrijf Allfree uit Groningen moet een dwangsom van 89.000 euro betalen vanwege de bouw van misleidende websites voor slotenmakers en andere spoeddiensten.
Lees verder

New York wil flitsbezorgers 'onthaasten'
Flitsbezorgers in de stad New York moeten beloften van ultrasnelle leveringen afzwakken. Gemeenteraadslid Christopher Marte wil bezorgers verbieden om te adverteren met levertijden van 15 minuten of minder.
Lees verder

Geen verbod crypto mijnbouw
Er komt voorlopig geen Europees verbod op het delven van bitcoins, ondanks het enorme energieverbruik. De Economische en Monetaire Commissie (ECON) van het Europees Parlement stemde vanmiddag voor een uitgeklede versie van Markets in Crypto Assets (MiCA) wetgeving.
Lees verder

Consument geeft online meer dan 30 miljard euro uit in 2021
De online bestedingen van Nederlandse consumenten komen in 2021 uit op 30,6 miljard euro, wat een stijging betekent van 16 procent ten opzichte van 2020. Er zijn 373 miljoen online aankopen gedaan, een groei van 13 procent vergeleken met 2020.
Lees verder

Nederlands UAid Fund opgericht voor hulp techpersoneel
Icecat en FuturumShop hebben een hulpfonds opgericht voor hulp aan Oekraïense technisch medewerkers. UAid Fund staat open voor medewerking en bijdragen van andere partijen om direct humanitaire hulp op de grond te geven.
Lees verder