Doorgaan naar hoofdcontent

Ruim 9 op 10 Vlaamse huishoudens hebben breedbandverbinding

EMERCE
Ruim 9 op 10 Vlaamse huishoudens hebben breedbandverbinding
In 2021 had 94 procent van de huishoudens in het Vlaamse Gewest een breedbandverbinding. In 2005 was dat 46 procent. Vorig jaar had 3 procent van de 16- tot 74-jarigen nog nooit internet gebruikt, zo uit nieuwe cijfers die Statistiek Vlaanderen gepubliceerd heeft.
Lees verder

Emerce Digital Marketing: De weg naar privacyvriendelijke statistics
De tijd van ongelimiteerd statistieken verzamelen op websites is voorbij. Vincent de Winter van Piwik Pro schetst de weg vooruit.
Lees verder

Getir haalt 800 miljoen venturecapital op
De van oorsprong Turkse flitsbezorger Getir haalt 768 miljoen dollar venture capital op in een ronde die het bedrijf waardeert op 11,8 miljard dollar.
Lees verder

Emerce Digital Marketing: Het vegan evangelie van Iglo
Iglo koos bewust voor digitaal om zijn submerk Iglo Green cuisine onder de aandacht van de jonge consument te brengen. "Tv hebben we nog steeds nodig voor het massabereik, maar we zijn dichter op online conversie gaan zitten," zegt Sophie Swagemakers, Brand Manager van Iglo Nederland op Emerce Digital Marketing.
Lees verder

Intershop koopt Nederlands Sparque.ai
De Duitse leveranciers van b2b e-commercesoftware Intershop verwerft een meerderheidsbelang in Sparque.ai uit Utrecht.
Lees verder

RealHosting wordt onderdeel van Yourhosting
RealHosting wordt onderdeel van zusteronderneming Yourhosting. Klanten voor managed hosting worden in de toekomst ondergebracht bij zusteronderneming Savvii. Dat schrijft het bedrijf in een mail naar klanten, die in handen is van Tweakers.
Lees verder

Nederlands DataFeedWatch in Amerikaanse handen
DataFeedWatch valt in handen van het Amerikaanse bedrijf Cart.com. Met de acquisitie krijgt dat een voet aan de grond op de Europese markt.
Lees verder

Leefbaar Zeewolde wil komst Meta alsnog tegenhouden
Leefbaar Zeewolde wil als grote winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen in Zeewolde alsnog proberen de komst van het datacentrum van Meta naar de gemeente tegen te houden. Dat zegt lijsttrekker Tom Zonneveld van de partij tegen Omroep Flevoland.
Lees verder

Telegram door Braziliƫ verboden
De populaire berichtenapp Telegram wordt in Braziliƫ verboden op last van het Braziliaanse Hooggerechtshof. Telegram doet te weinig om het delen van gevaarlijke inhoud te voorkomen, stelt het hof.
Lees verder