dinsdag 22 maart 2022

Picnic van start in Zeeland

EMERCE
Picnic van start in Zeeland
De grote steden van Walcheren krijgen binnen een nieuwe supermarkt erbij in de vorm van Picnic.
Lees verder

Recharge.com breidt uit naar Australië
Het Nederlandse bedrijf Recharge.com, gespecialiseerd in de handel in prepaidkaarten, brengt zijn diensten uit op de Australische markt.
Lees verder

Boete voor Spaans hotel na delen scan paspoort
De Spaanse privacytoezichthouder Agencia Española de Protección de Datos (AEPD) heeft een Spaans hotel een boete van 30.000 euro opgelegd voor het illegaal opslaan en verspreiden van pasfoto's van gasten.
Lees verder

Smarthome standaard Matter uitgesteld
De door Amazon, Apple en Google gesteunde smarthomestandaard Matter wordt pas in de herfst gelanceerd in plaats van de eerste helft van 2022.
Lees verder

Stoor ik? nieuwe campagne van Agentschap Telecom en La Compagnie
Stoor ik?, een nieuwe campagne van Agentschap Telecom, onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, wil het grote publiek attenderen op het belang van veilige en ongestoorde (draadloze)verbindingen in en om huis.
Lees verder

Gecombineerde stadsleveringen in Antwerpen
De bedrijven Danone, Delhaize, Jacobs Douwe Egberts, Pro-Duo, Proximus, Telenet en Schoenen Torfs zullen vanaf vandaag hun bestellingen aan winkelpunten en particulieren in de stad Antwerpen bundelen en samen leveren.
Lees verder

Levensgevaarlijk kinderspeelgoed makkelijk te verkopen via Bol.com
Het is voor externe verkopers heel makkelijk om onveilig en soms zelfs levensgevaarlijk kinderspeelgoed aan te bieden op het platform van bol.com. Dat blijkt uit eigen onderzoek van Radar.
Lees verder

Egeria Group koopt online houthandel Gadero
Investeringsmaatschappij Egeria Group neemt de resterende aandelen in online houthandel Gadero over van de oprichter.
Lees verder

Ecosia investeert extra in zonne-energie
De Duitse zoekmachine Ecosia investeert twintig miljoen euro in Zolar, een bedrijf dat bemiddelt bij de installatie van zonnepanelen.
Lees verder