vrijdag 18 maart 2022

Omdenken tijdens de coronapandemie

Omdenken tijdens de coronapandemie

Als je Marloes 2 jaar geleden had verteld dat ze nu een speelgoedfabriek zou leiden, had ze je raar aangekeken. Toch is ze nu, samen met haar vader Lucas, de gelukkige eigenaresse van Lovelties. Lovelties verkoopt houten speel- en poppenhuisjes. Inmiddels kijken ze ook naar mogelijkheden in het buitenland. RVO klantcontact internationaal hielp hen daarbij op weg. Kristina van der Veer, coördinator klantcontact Internationaal, ging met ze in gesprek.

Lees verder

Handelsmissie voor start-ups naar VivaTech Parijs

Is jouw start-up klaar voor het buitenland? Ga van 14 tot en met 18 juni mee met de start-upmissie naar VivaTech 2022 in Parijs. VivaTech is een van Europa's grootste start-up- en tech-events.

Dit is dé plek om gericht te netwerken en zaken te doen met bedrijven en investeerders. De focus van VivaTech ligt op early stage tech-start-ups met een schaalbaar businessmodel, die snel willen groeien.

Lees verder

Holland Paviljoen op Laser World of Photonics 2022, Duitsland

Bent u actief op het gebied van quantumtechnologie en fotonica en wilt u samenwerken met zakenpartners in Duitsland? Meld u dan aan voor deelname aan Laser World of Photonics 2022 in München van 26 tot en met 29 april 2022.

Laser World of Photonics is wereldwijd een van de grootste fotonicabeurzen met zo'n 30.000 bezoekers. Dit jaar heeft de beurs met de World of Quantum een première.

Lees verder

Handelsmissie voor start-ups naar Collision Toronto

Is jouw start-up klaar voor het buitenland? Ga van 20 tot en met 24 juni mee met de start-upmissie naar Collision 2022 in Toronto. Collision is de snelstgroeiende techconferentie in Noord-Amerika.

Dit is dé plek om gericht te netwerken en zaken te doen met bedrijven en investeerders. De focus van de Nederlandse missie naar Collision ligt op tech-start-ups die snel groeien en de stap naar de Noord-Amerikaanse markt willen zetten of dat al hebben gedaan.

Lees verder

Webinar economische ontwikkelingen in Rusland voor het Nederlandse bedrijfsleven

Bent u met uw bedrijf gevestigd in Rusland of doet u zaken met Rusland? Meld u dan aan voor het online webinar over de laatste economische ontwikkelingen in Rusland, aanstaande dinsdag 22 maart. De Nederlandse ambassade in Moskou en het consulaat-generaal in Sint Petersburg nodigen u hiervoor uit.

Lees verder