woensdag 9 maart 2022

Nationale Agenda Laadinfrastructuur: sluit aan en laad je op!

Nationale Agenda Laadinfrastructuur: sluit aan en laad je op!

Kunnen we straks overal, makkelijk en slim laden? Ook als het aantal elektrische voertuigen toeneemt? Kortom, bent u benieuwd hoe het staat met de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL)? En wilt u hier actief mee bezig? Kom dan naar het NAL-evenement op 11 april.

U deelt kennis, doet inspiratie op en hoort praktijkverhalen. 

Voor wie?

NAL-regio's, gemeenten, overheden, kennisinstellingen, marktpartijen en brancheverenigingen zijn van harte welkom om deel te nemen.

Lees verder

Nederlandse oplossingen voor groenere steden tijdens World Water Day 2022

Bent u actief op het gebied van watertechnologie en wilt u uw kennis delen? Doe dan op 22 maart mee aan het webinar over Nederlandse oplossingen voor groenere steden in Hongkong SAR en Singapore.

Lees verder

Schoon koken versnelt energietransitie in Ethiopiƫ

In Ethiopiƫ hebben veel plattelandsgemeenschappen geen toegang tot schone energie. SDG 7 Results maakt het verschil, met schone kooktoestellen van Grean World.

Lees verder

Problemen met aanvraag TVL Q1? We helpen graag

Het kan gebeuren dat er technische problemen optreden bij uw aanvraag. Of er zijn andere obstakels die een succesvolle aanvraag verhinderen. Dan duurt het aanvraagproces langer dan gedacht. Wacht daarom niet te lang.

Lees verder

Online Symposium: Gebiedsontwikkeling - bouwen aan de stad anno 2022

Er moeten meer huizen komen, liefst snel. Hoe kun je dit als gemeente faciliteren? Wat betekent dit voor de verhoging van de kwaliteit van je stad? Tijdens het online symposium: Gebiedsontwikkeling - bouwen aan de stad - op 14 april - delen praktijkdeskundigen hun ervaring en bieden handvatten om mee aan de slag te gaan.

Lees verder