donderdag 10 maart 2022

Limewire terug met NFT’s

EMERCE
Limewire terug met NFT's
De roemruchte bestandsuitwisselingdienst Limeware is terug van weggeweest, dit keer met NFT's, oftewel digitale eigendomsrechten.
Lees verder

Online gokvergunning voor Betca (Circus)
De Kansspelautoriteit heeft een vergunning verleend aan het van oorsprong Belgische Betca BV om via internet kansspelen aan te mogen bieden.
Lees verder

Deliveroo gaat flitsbezorgen voor Carrefour
Deliveroo brengt Deliveroo Hop, de flitbezorgdienst voor boodschappen, naar het Europese vasteland en wel naar Italië, in samenwerking met supermarkt Carrefour.
Lees verder

Amazon onder vuur vanwege dwangarbeid Oeigoeren
Amazon wordt ervan beschuldigd in eigen beheer producten te hebben vervaardigd door bedrijven in China die direct of indirect verband houden met de dwangarbeid van Oeigoeren.
Lees verder

Twitter breidt uit met Shops, directe integratie e-commerce
Het verschijnsel social commerce wordt zichtbaar op een nieuw social platform: Twitter. Dat lanceert Twitter Shops in de VS, een dienst waarmee webwinkels hun assortiment kunnen presenteren op de openbare berichtendienst.
Lees verder

Flink verlies voor JD.com
De Chinese online retailer JD.com heeft in het vierde kwartaal flink verlies geleden, omgerekend 61,5 miljoen dollar, vergeleken met een winst een jaar eerder.
Lees verder

Twee miljoen voor Nederlands Blockchain-bedrijf mintBlue
MintBlue haalt twee miljoen euro groeigeld op bij specialistische blockchainfondsen en een angel investor. Het bedrijf bouwt een gecentraliseerde AWS voor data-opslag en -verwerking.
Lees verder

Techbeurs IFA wordt mogelijk opnieuw gepositioneerd
De grote elektronicabeurs IFA in Berlijn gaat mogelijk op de schop. Het is zelfs niet uit te sluiten dat de beurs naar een andere stad verhuist.
Lees verder

Just Eat in zee met Gorillas in Spanje
De Spaanse dochter van Just Eat TakeAway gaat een lokale samenwerking aan met flitsbezorger Gorillas. Fietsers van Gorillas van bestellingen uit de app van Just Eat bezorgen.
Lees verder