donderdag 3 maart 2022

Kostenvoordeel belangrijkste reden om elektrisch te gaan rijden

Kostenvoordeel belangrijkste reden om elektrisch te gaan rijden

Elektrisch rijden wordt steeds normaler onder Nederlanders. Deze autorijders zijn kostenbewust en kopen vaker een gebruikte elektrische auto. Ook kiezen ze vaker voor privélease.

Lees verder

Groene Peper: het online duurzaamheidsevent voor het onderwijs

Groene Peper houdt van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 mei 19 verschillende online duurzaamheidssessies. Het motto van deze sessies is 'Connect for Green Impact'.

Bent u student, docent of anderzijds werkzaam in het vervolgonderwijs? Meld u dan aan. U doet kennis en inspiratie op en ontmoet mensen die net als u bezig zijn met duurzaamheid. In het programma is er speciale aandacht voor digitalisering op het gebied van duurzaamheid. Het evenement is daarom ook interessant voor facilitair managers en IT-coördinatoren.

Lees verder

Nieuwe methode laat hoeveelheid afvalkunststof in product zien

Met een nieuwe methode wordt het percentage kunststofrecyclaat (afvalkunststof) in een halffabricaat (bewerkte grondstof) of eindproduct vastgesteld.

Lees verder

Ruim 7.000 aanvragen TVL Q1 2022
Blog Zelf octrooiaanvraag schrijven_thumb

Sinds de openstelling van TVL Q1 2022 op 28 februari zijn er ruim 7.000 aanvragen binnen gekomen. Het accountantsproduct voor TVL Q1 2022 is nu ook beschikbaar. 

Lees verder

Inspiratietours CO₂-reductie industrie: zorgsystemen voor energiebesparing

Hoe helpen zorgsystemen (ETS-)bedrijven bij energiebesparing? En tegelijkertijd invulling geven aan wettelijke verplichtingen? Volg de 5e en laatste online inspiratietour over de mogelijkheden voor CO₂-reductie in de industrie.

In deze reeks van inspiratietours wisselt de industrie kennis uit. De verduurzaming en technieken van industriële processen in uw sector staan centraal. We kijken naar:

Lees verder