Doorgaan naar hoofdcontent

Kosten telefoon en internet als vrije verstrekking

De Zaak
Kosten telefoon en internet als vrije verstrekking

Vergoedingen en verstrekkingen voor telefoon, internet en computers zijn volledig vrijgesteld, als er voldaan wordt aan het noodzakelijkheidscriterium. Wat is het noodzakelijkheidscriterium?

The post Kosten telefoon en internet als vrije verstrekking appeared first on De Zaak.

Lees verder

Wat zijn de voordelen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Maar een AOV bij a.s.r. is veel meer dan dat. Lees hieronder alle voordelen van onze AOV.

The post Wat zijn de voordelen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Alle aftrekposten voor ondernemers op een rij

Aftrekposten verlagen je fiscale winst. Dat kan aantrekkelijk zijn voor jou als ondernemer, omdat je daardoor minder belasting betaalt. In dit artikel zetten we fiscale aftrekposten voor ondernemers op een rij.

The post Alle aftrekposten voor ondernemers op een rij appeared first on De Zaak.

Lees verder

Relatiegeschenken voor de horeca

Ook voor horecaondernemers is marketing een must. Binnen de marketingmix van restaurants, cafés, hotels en andere horecagelegenheden passen relatiegeschenken uitstekend. Ze kunnen een grote bijdrage leveren aan het succes van promotieactiviteiten. Via relatieartikelen bouw je meer bekendheid en een bepaald imago op. We geven een overzicht van de mogelijkheden en de give-aways die het meest geschikt zijn voor promotieacties van horecabedrijven.

The post Relatiegeschenken voor de horeca appeared first on De Zaak.

Lees verder

Personeel werven na corona, wat werkt en wat niet?

Hoe je het ook wendt of keert, het coronavirus heeft een flinke impact (gehad) op mkb-ondernemers in Nederland. Ook als het aankomt op het werven en selecteren van personeel. Werkt dat a4'tje in de etalage nog wel, nu we zo gewend zijn online te shoppen? En waar vind je schaarse werknemers als netwerkbeurzen en -evenementen niet door gaan? Wij geven je 5 tips om (weer) succesvol personeel te vinden na corona.

The post Personeel werven na corona, wat werkt en wat niet? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Btw tarieven in Europa 2022

De btw tarieven verschillen flink in Europa. Het standaardtarief varieert
bijvoorbeeld van 7,7 procent in Zwitserland tot 27 procent in Hongarije. Maar wat zijn de btw-percentages in o.a. België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk? Een overzicht.

The post Btw tarieven in Europa 2022 appeared first on De Zaak.

Lees verder