Doorgaan naar hoofdcontent

Kamerstukken ministerie van EZ: Antwoorden op Kamervragen over de aanleg van glasvezel in het Westland

Antwoorden op Kamervragen over de aanleg van glasvezel in het Westland
Minister Adriaansens (Economische Zaken en Klimaat) stuurt de Tweede Kamer de antwoorden op vragen over de aanleg van glasvezel in het Westland. De vragen zijn gesteld door het Tweede Kamerlid Van Dijk (CDA).
Lees verder

Verslag Raad voor Concurrentievermogen 24 februari 2022
Minister Adriaansens (Economische Zaken en Klimaat) doet verslag aan de Eerste Kamer en de Tweede Kamer van de Raad voor Concurrentievermogen, onderdeel interne markt en industrie, van 24 februari 2022.
Lees verder

Reactie aanvulling kabinetsappreciatie herfstpakket Europees Semester
Minister Adriaansens (MEZK) en minister Kaag (ministerie van Financiƫn) sturen de Eerste Kamer een reactie aanvulling kabinetsappreciatie herfstpakket Europees Semester.
Lees verder

Kamerbrief aanvullende koopkrachtmaatregelen 2022
Lees verder

De vijfde voortgangsrapportage van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)
Minister Adriaansens (EZK) zendt de Tweede Kamer de vijfde voortgangsrapportage van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)
Lees verder

Vijfde voortgangsrapportage TVL
Lees verder

Antwoorden op vragen tijdens het schriftelijk overleg subsidie sluiting kolencentrales
Minister Jetten (Klimaat en Energie) beantwoordt vragen en reageert op opmerkingen van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat over de kabinetsbrief van 30 november 2021 inzake 'Subsidie vrijwillige sluiting kolencentrale'.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over opzeggen standplaatsen Vakantiepark Berkenven
Minister De Jonge (Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening) geeft antwoord op vragen over de opzegging van de overeenkomsten van de standplaatsen op Vakantiepark Berkenven. Het Tweede Kamerlid Beckerman (SP) heeft deze vragen gesteld.
Lees verder

Kamervragen over het toekennen van het predicaat Koninklijk
Mininster Adriaansens (EZK) beantwoordt Kamervragen over het predicaat 'Koninklijk'. Het lid Simons (BIJ1) heeft de vragen gesteld.
Lees verder