donderdag 24 maart 2022

Huisdier meenemen uit het oorlogsgebied

Huisdier meenemen uit het oorlogsgebied

Komt u uit het oorlogsgebied en neemt u uw huisdier mee naar Nederland? Of spreekt u de taal en wilt u vluchtelingen met een kat of een hond helpen? Dit is wat u dan moet doen.

Lees verder

Webinar IPCEI Health

Momenteel verkennen verschillende lidstaten, inclusief Nederland, deelname aan een IPCEI Health (Important Project of Common European Interest). Wilt u weten welk type projecten in aanmerking komen voor het nieuwe IPCEI Health instrument? Of wilt u weten hoe u aanspraak kunt maken op IPCEI Health? Meld u dan aan voor dit webinar.

Lees verder

Subsidie voor schone bouwmachines binnenkort van start

Ondernemers in de bouwsector kunnen vanaf 9 mei met subsidie uitstootvrij bouwmaterieel, zoals graaf- en heimachines, betonmixers en bouwaggregaten aanschaffen.

Lees verder

Informatiebijeenkomst Electric Vehicle Symposium (EVS35)

Van 11 tot en met 15 juni 2022 vindt in Oslo het Electric Vehicle Symposium plaats (EVS35). Dit is het grootste internationale congres met vakbeurs ter wereld op gebied van elektrisch vervoer. Wilt u hier meer over weten? Kom dan op woensdag 6 april 2022 naar informatiebijeenkomst in Utrecht (exacte locatie volgt nog) of sluit digitaal aan.

Lees verder

Bijeenkomst actualisatie energiebesparingsplicht en erkende maatregelen

In 2023 start een nieuwe ronde van de informatieplicht energiebesparing. Tijdens de informatiebijeenkomst op 14 april informeren wij u over de stand van zaken.

U kunt de bijeenkomst zowel op locatie als online volgen.

Programma

In de bijeenkomst licht Jelte de Jong van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat de voorgenomen wetswijzigingen voor de energiebesparingsplicht toe. Jac van Trijp (RVO) informeert u over de actualisatie van de Erkende Maatregelenlijsten (EML).

Lees verder