donderdag 10 maart 2022

Handelsmissie België duurzame infrabouw en circulaire bouw met minister Schreinemacher

Handelsmissie België duurzame infrabouw en circulaire bouw met minister Schreinemacher

Bent u werkzaam in de infrabouw of bouw en werkt u met duurzame, circulaire en/of biobased toepassingen? En wilt u zakendoen in België? Neem dan op 19 en 20 mei 2022 deel aan de handelsmissie naar België, onder leiding van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Liesje Schreinemacher en de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, Vivianne Heijnen (onder voorbehoud).

Lees verder

CE-markering: de top 3 meestgestelde vragen

Een logo met de letters CE. Je hebt waarschijnlijk meerdere producten in huis waarop dit logo staat. Kijk maar eens naar je laptop of telefoonoplader. Dat is het logo van de CE-markering.

Lees verder

Kick-off tenders voor Nederlandse windparken

Binnenkort start de aanvraagperiode voor vergunningen voor 2 nieuwe windparken op de Noordzee. De windparken, kavels VI en VII, zijn onderdeel van het windenergiegebied Hollandse Kust (west).

Lees verder

Rijksbijdrage aardgasvrije wijken voor 14 gemeenten

Minister De Jonge (Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening) maakte tijdens het Congres Aardgasvrije Wijken de nieuwe selectie proeftuinen aardgasvrije wijken bekend.

Lees verder

Zuid-Hollands loket voor Vroegefasefinanciering geopend

Innovatieve starters in Zuid-Holland kunnen voortaan in hun eigen regio terecht voor Vroegefasefinanciering (VFF). Partijen die dichter bij de bedrijven staan voeren de regeling uit.

Lees verder