Doorgaan naar hoofdcontent

Emerce Digital Marketing: ‘Voeg branding en performance samen’

EMERCE
Emerce Digital Marketing: 'Voeg branding en performance samen'
Performance en marketing moet je combineren om meer marketingresultaat te behalen. Dat zegt Celine Merckx, Manager Digital Marketing bij Fingerspitz Online Marketing (part of Handpicked Agencies) bij Emerce Digital Marketing.
Lees verder

Instagram en Spotify komen met NFT's voor makers
Professionals die uitgeven op Instagram en Spotify kunnen daar binnenkort hun eigen NFT's gaan uitgeven, eigendomsbewijzen van digitale maaksels.
Lees verder

Emerce Digital Marketing: de transitie van Wildkamp
Bij het vijftig jaar oude bedrijf Wildkamp zijn meer dan 200.000 technische artikelen uit voorraad leverbaar. Maar hoe zorg je voor gelijke klantbeleving als in de winkel? Dat leek tot voor kort onmogelijk voor een productcategorie dat altijd (technisch) advies vereist.
Lees verder

De Laives weg bij TNW
Patrick en Robert Jan de Laive stappen op bij techtitel TNW na afronding van de komende TNW Conference in juni.
Lees verder

Reclameverbod dreigt voor online gokken
De online goksector in Nederland krijgt al luttele maanden na de legalisering te maken met tegenwind. Minister Franc Weerwind wil dat er een verbod op ongerichte reclame voor kansspelen komt.
Lees verder

1,5 miljoen Nederlanders kopen online tweedehands kleding
Elf procent van de Nederlanders heeft het afgelopen jaar minstens één keer tweedehands kleding gekocht via een online platform. Dit komt neer op ruim anderhalf miljoen Nederlanders. Meer dan één op de vijf Nederlanders is van plan dit in de toekomst te gaan doen, zo blijkt uit onderzoek van AnalitiQs | No Ties onder ruim 1600 Nederlanders.
Lees verder

Ook Tilburg weert dark stores
Er komen voorlopig geen nieuwe 'dark stores' meer in de gemeente Tilburg. De gemeente werkt aan een nieuw bestemmingsplan met duidelijke regels voor deze nieuwe bedrijven.
Lees verder

Samsung: eersteklas technologie voor iedereen toegankelijk
Samsung kondigt de Galaxy A53 5G en Galaxy A33 5G aan. De Galaxy A53 5G en A33 5G beschikken over een gloednieuwe processor, de kenmerkende Galaxy AI-camera, een groot en vloeiend scherm en een batterijduur van twee dagen.
Lees verder

Consumenten meer databewust, zorgen over privacy dalen
De Global Privacy Monitor 2022, een in opdracht van GDMA (de koepelorganisatie van de Nederlandse branchevereniging DDMA) uitgevoerd onderzoek onder ruim 20.000 respondenten uit 16 landen wereldwijd, laat zien dat consumenten zich meer bewust zijn van hun rechten over het delen van persoonsgegevens. Tegelijkertijd dalen de zorgen over privacy en ziet de meerderheid het delen van data als essentieel onderdeel van de huidige maatschappij.
Lees verder