Doorgaan naar hoofdcontent

Eerste co-working ruimte innovatieve teams in Utrecht

EMERCE
Eerste co-working ruimte innovatieve teams in Utrecht
Utrecht is een co-working space rijker: Forty Hub. Het is naar eigen zeggen de enige co-working ruimte in de regio die innovatieteams de mogelijkheid biedt om structureel of incidenteel hybride te werken. Het gaat om in totaal 60 werkplekken aan de Maliebaan 50 In Utrecht.
Lees verder

Videoland belangrijker voor RTL Group
Videoland zorgt voor steeds meer inkomsten voor de RTL Groep. Met RTL+ wist de videodienst 223 miljoen euro binnen te halen.
Lees verder

Emerce Digital Marketing: 'Te veel focus op conversie, amper op merk'
Online marketeers leggen te veel nadruk op conversie en vergeten te kijken naar branding. En juist dat wordt belangrijk in de nabije toekomst waarin attributie lastiger wordt.
Lees verder

MediaMarkt kiest Bringly voor duurzame en zelfde dag bezorgingen
Elektronicaketen MediaMarkt gaat haar online bestellingen CO2-neutraal en op dezelfde dag bezorgen via het platform van Bringly. De bestellingen worden verwerkt en bezorgd per fiets of met elektrische auto's vanuit de winkels en verschillende hubs van MediaMarkt.
Lees verder

Topman Yandex weg na sancties
De topman van het Russische toptechnologiebedrijf Yandex is opgestapt vanwege de sancties als reactie op de invasie van Moskou in Oekraïne.
Lees verder

Emerce Digital Marketing: 'Bureaus testen te weinig cookieless'
Adverteerders en mediabureaus testen te weinig met cookieloze reclamecampagnes. Daardoor lopen ze een kennisachterstand op. Marketeers moeten zich een nieuwe werkwijze aanleren.
Lees verder

Slack sluit Russische klanten af
Slack-eigenaar Salesforce sluit Russische accounts af vanwege de internationale sancties.
Lees verder

Instabox opent 55 pakketkluizen in Basic-Fit clubs in Nederland
Pakketbezorger Instabox en Basic-Fit gaan samenwerken. Hiervoor plaatst Instabox 55 pakketkluizen in Basic-Fit clubs in Nederland, met de intentie om verder op te schalen. Alle leden en buurtbewoners kunnen gebruikmaken van de pakketkluizen.
Lees verder

Google Analytics stopt verzamelen IP-adressen
Er komen grote veranderingen aan voor Google Analytics. Die zijn ingegeven door het veranderende privacylandschap. De statistiekendienst stopt binnen afzienbare tijd met het verzamelen en vastleggen van IP-adressen.
Lees verder