woensdag 2 maart 2022

Edward Snowden naar TNW

EMERCE
Edward Snowden naar TNW
Klokkenluider Edward Snowden zal virtueel aanwezig zijn op TNW Conference dit voorjaar.
Lees verder

MWC: 6G nog heel verre belofte
Pas de komende vijf jaar zal duidelijk worden welke kant het opgaat met 6G. Dat vertelde Peter Stuckmann op het Mobile World Congress in Barcelona. Hij is onder meer betrokken bij het onderdeel Future Connectivity Systems van de Europese Commissie.
Lees verder

Bladelse webwinkelgigant TOM verkeert in financiële nood
Het gaart niet goed met de Bladelse webwinkelgigant TOM. Zo'n 70 ontslagen en een akkoord met de schuldeisers moeten het bedrijf van de ondergang redden, meldt het Eindhovens Dagblad.
Lees verder

Jim Stolze met nieuw AI-bedrijf: Keuringsdienst van Data
Techkenner en ondernemer Jim Stolze richt zich met een nieuw bedrijf op het kruispunt machine learning, data en ethiek. Hij verkoopt AI-bouwer AIgency.
Lees verder

Salesforce verrast met hogere omzet
CRM reus Salesforce profiteerde het afgelopen kwartaal van de verschuiving naar hybride werk. Daartoe droeg andere meer het onlangs aangekochte Stack bij.
Lees verder

MWC: Samsung lanceert Galaxy Book2 Pro-serie
Samsung kondigt de Galaxy Book2 Pro-serie aan. De serie verschijnt in twee versies: de Galaxy Book2 Pro 360 met S Pen en de Galaxy Book2 Pro met 5G.
Lees verder

Verlies Just Eat Takeaway vorig jaar meer dan miljard euro
De omzet van Just Eat Takeaway groeide vorig jaar met 33 procent tot 5,3 miljard euro tegen 4 miljard een jaar eerder. Maar het verlies is met ruim 1 miljard euro aanzienlijk. Een jaar geleden ging het nog om een verlies van 151 miljoen.
Lees verder

Hoe de oorlog de techsector raakt (3)
De oorlog in Oekraïne houdt de digitale wereld in beroering. Hieronder volgt een onvolledig overzicht van acties en ontwikkelingen van afgelopen dag.
Lees verder

Bureau React Online verhuist naar Eindhoven, nieuwe directeur
Webbureau React Online verhuist na 22 jaar van Deurne naar Eindhoven. Bovendien stapt Imre Gmelig Meijling in als directeur en mede-eigenaar.
Lees verder